www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

JK wear vs. Rich Bitch
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
ana111
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 06 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 05, 2006 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto se tice kolekcija,to i onako nisu njihovi radovi,vec Kosticev i Vidicev.koja je bolja,zavisi od licnog ukusa,mada cinjenica je da je Vidic sa Sekom napravio odlican posao(a mislim da ni Kostic ni Karleusa vise ne znaju sta bi ona trebalo da obuce i koji fazon da fura i cini mi se da su sve gori).A kad su u pitanju njih dve kao licnosti moj glas ide Seki.Ona je to sto jeste i cini mi se da je osoba bez kompleksa,dok ih Karleusa ima za izvoz(i mozda bas zbog toga radi sve to sto radi)..A o pevackim sposobnostima ne mogu da se izjasnjavam jer mislim da ih Jk i nema,a da su Sekine prosecne(i tako se ja ipak izjasni o njima Smile )

skroba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 02 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve bi lepo bilo da se ovde ne spominje JK pa procenite ko je moj favorit.I nije mi jasno zashto u 80% pevachice na pochetku svoje karijere izgledaju mnogo bolje nego kada postanu recimo "Zvezde,,I ako u tom trenutku su i zrelije i finansijski bolje stoje.Bace se na kojekakve hirushke zahvate itd.Pa onda nekakvi modni detalji kao izgledaju haos te ova ima ovo a ona nema ono.Pa od pola estradnih recimo UMETNICA bolje se oblache i prijatnije izgledaju obichne devojke koje mozemo sresti na ulicama.Nekad kad proshetam Knez Mihajlovom ili Bulevarom ( Beograd ) Imam osecaj da sam na nekakvoj modnoj reviji da li bile u haljinama ili dzinsu itd,izgledaju mnogo bolje nego ove shto ih chesto gledamo na nashim ekranima.Na Karleushu mogu da stave sve od zlata ma ona je i dalje samo Karleusha i ne samo ona ima njih .........! Embarassed

margitrad
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 25 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

JK preterano pljuje koleginice po novinama i to mi se ne svidja. Dosta se trudi da joj nastupi izgledaju svetski ali nije zvezda kakvom se zamislja. Seka je u poslednje dve godine pregazila i napreduje u svakom smislu. Posto je u trci sa Cecom odavno ispala JK trazi novu rivalku ali se bojim da ce i ovde da izgubi jer je Seka bliza sirokim narodnim masama.

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 18 Sep 2004
Mesto: Arandjelovac/RC ETF

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo mislim da je potpuno bespotrebno pisati za sada skoro tri pune strane o nekome ko je 0, dno, kraj, propast, uzas i strava zajedno, horor i tako bi mogao do ujutru.Ta osoba koja se krije iza imena JK(Ja sam Kreten), ne samo da je najbolje da ne progovara, nego je i po meni :pukeright: izgleda.

Evo da dam prilog ovoj izjavi, ako nekim slucajem niste videli koliko ljudi mogu da budu ograniceni to ce te naci na linku : karleusa."pametna".wmv

Join eRepublik here!!!

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tema je, koliko sma ja razumela, modna kolekcija jedne i druge. ili ja nisam razumela, jer ste vi skrenuli sa teme?! Rolling Eyes
Elem, nisam videla ni jednu ni drugu kolekciju! Pa ne mogu ni da sudim. Drugo-to ce kreirati Sasa Vidic i Darko Kostic. Opet-ni njih dvojica, nema sanse da se porede, jer im je garderoba u totalno drugacijim fazonima. Ko je ikada gledao neku njihovu reviju, znace o cemu pricam. Sasa Vidic je dizajner koji forsira CASUAL stil i u tome je dalko ispred Darka Kostica. Opet, Darko Kostic ima takve hljine, tako fenomanalne modele HIGH FASHION, da je na nivou svetski poznatih dizajnera. Tako da, njihov rad ne moze da se poredi. Rade totalno razlicite stvari i svaki od njih je fenomenalan u tom stilu koji preferira i forsira.
Sto se tice oblacenja, nemojte biti pristrasni. Meni JK izaziva samo gadjenje, ali njeno oblacenje je fenomenalno. Ok spotovi, pojavljivanja na tv-u i sl, ali devojka se oblaci fenomenalno privatno. Sve su to najbolji modeli svetski priznatih i poznatih dizajnera, svaki komad odece joj kosta mnooooogo para i sigurno je u top "must have" stvarcicama! Seka je KAO nesto pocela sad da se oblaci ok, ali ono ranije je tuga i zalost! Jeleni Karleusi zameram SVE zivo, sem oblacenja! Tu, ne mogu da joj zamere i ne zameraju joj ni oni kompetentni-dizajneri, a ne neko ko o mode zna jako malo, ili nista! Wink

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iz teme sam pobrisala ona prepucavanja koja su bila bezvezna. Molim vas, pazite sta pisete, bez ikakvih pretnji i ostalih prepirki. Naslov je JK wear vs. Rich Bitch i o tome ovde komentarisite a ne o tome koja bolje peva i bolje izgleda.

d3n1
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: tz

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rich Bitch kratko i jasno Very Happy

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 3:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako se radi o garderobi-poen dajem za JK,zato sto ima stila tj. dobrog stilistu!
A o pevanju ne komentarisem.....bilo bi previse 8)

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 10:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:
Tema je, koliko sma ja razumela, modna kolekcija jedne i druge. ili ja nisam razumela, jer ste vi skrenuli sa teme?! Rolling Eyes
Elem, nisam videla ni jednu ni drugu kolekciju! Pa ne mogu ni da sudim. Drugo-to ce kreirati Sasa Vidic i Darko Kostic. Opet-ni njih dvojica, nema sanse da se porede, jer im je garderoba u totalno drugacijim fazonima. Ko je ikada gledao neku njihovu reviju, znace o cemu pricam. Sasa Vidic je dizajner koji forsira CASUAL stil i u tome je dalko ispred Darka Kostica. Opet, Darko Kostic ima takve hljine, tako fenomanalne modele HIGH FASHION, da je na nivou svetski poznatih dizajnera. Tako da, njihov rad ne moze da se poredi. Rade totalno razlicite stvari i svaki od njih je fenomenalan u tom stilu koji preferira i forsira.
Sto se tice oblacenja, nemojte biti pristrasni. Meni JK izaziva samo gadjenje, ali njeno oblacenje je fenomenalno. Ok spotovi, pojavljivanja na tv-u i sl, ali devojka se oblaci fenomenalno privatno. Sve su to najbolji modeli svetski priznatih i poznatih dizajnera, svaki komad odece joj kosta mnooooogo para i sigurno je u top "must have" stvarcicama! Seka je KAO nesto pocela sad da se oblaci ok, ali ono ranije je tuga i zalost! Jeleni Karleusi zameram SVE zivo, sem oblacenja! Tu, ne mogu da joj zamere i ne zameraju joj ni oni kompetentni-dizajneri, a ne neko ko o mode zna jako malo, ili nista! Wink

Bas tako!

Rsk_Dalmatinka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma JK je zakon Very Happy

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

JK mi je u svakom slucaju zanimljivija po svemu, i po oblacenju koje je fenomenalno i po njenim pesmama. Nemam nista protiv Seke, ima nekoliko dobrih pesama i to je to. Njen izgled mi se ne dopada uopste, a za oblacenje mogu reci samo Prosecno, nista narocito. Tako da mislim da je smesno uporedjivati po oblacenju JK i šiparicu Seku. Wink

Gagi_84
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 07 Mar 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jelena izgleda ekstra,ne znam sta joj treba da se stalno vuce po tabloidima!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> JK wear vs. Rich Bitch Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon