www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Frizura
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnog je vazna,najvise volim mal duzu lepo stilizovanu frizuru da vidim na muskarcu recimo nesto tipa Ashtonove frizure ili one sto je nekad Marko Jaric nosio,mada i bekamica je interesantna

MIKYE1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 25 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koja frizura odavno sam ja obrijao glavu!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 6:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kratka kosa i vrlo gusta Smile

discoStu
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 26, 2006 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja moju frizuru recimo jako volim... Volim da je namestam stalno i nikad ali skoro niad ne izlazim iz kuce a da friz nije na mestu.. Imam cupavu frizuru..Znaci dugacki jez.. ali ne previse dugacak... Wink

V kolona
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekada sam nosio dugu, dugu kosu ali cim mi je kvalitet kose opao, morao sam da se , na zalost, osisam.Vazno je da je imam i da cu je i dalje imati.A, sad dugu ili kratku, nije vazno!

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kratko podsisan, dizelka 8) , salim se!!!

schobot_rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imao sam dugu kosu,ali sam se prije godinu dana osisao nakratko!
Jes da je duza kosa lijepa ali je brate muka!

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 38

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dosta je vazna. Imam braun kosu. Ne volim dugu. Imao sam tarzanku. Bio sam celav. Farbao sam se u plavo(3-4 meseca),farbao sam se u sivo(mesec),imao sam krestu. Da kosa je jako vazna.

O'Bannon
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2006

sweden.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa vazna je .. hoho ako zelimo da se svidimo cicama onda moramo i da vodimo racuna o sebi:) ! ... zar ne ? ... mada lepo osisana kratka kosa je dovoljna frizura ...,

mateoli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 11:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

važna je u svako slučaju jer je dio tvog lika ... u swakom slučaju uredna...( da li duga ili kratka kosa, nebitno )
jako držim do dobre moderne frizure i idem samo kod jednog frizera

_kiZa_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Jul 2005
Mesto: Bec

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 05, 2006 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skroz nakratko meni se najbolje svidza ..

XwarTep
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: SaRaJevoo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 2:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kratko sa strana...gore jez i nazad dignem

Pazi s kime spavas...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Frizura Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon