www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

IVANA JORDAN - SPOTOVI
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
NOSTRADAMUS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 22 Nov 2004
Mesto: PRIJEDOR

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 15, 2004 3:21 am    Naslov poruke: IVANA JORDAN - SPOTOVI Na vrh strane Na dno strane

[align=center]Narode!

Zna li neko gdje se mogu skinuti neki spotovi od Ivane Jordan!!! Trebaju mi bilo koji, mada su najpozeljniji spotovi pjesama "Book of my life", "Svetlo koje trazim" i "Corner of your eye"!!!
Ako neko zna neka mi javi!!!

Unaprijed hvala svima!!!!

i_takoooNS
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Dec 2004
Mesto: eNeS

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 15, 2004 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e nemam pojma ali ajde kad nadjes javi i meni

NOSTRADAMUS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 20, 2004 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zar niko ne zna gdje se mogu naći spotovi od Ivane Jordan??? Sad Sad

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 20, 2004 8:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mi ovde Spotove ne postavljamo zato sto je mnogo posla, al mozes da ih trazis sa DC++ tu ih ima hiljade.

NOSTRADAMUS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 21, 2004 2:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti Savi, ali možeš li mi objasniti šta je to DC++ i kako mogu doći do toga? Unaprijed ti hvala na svemu!

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 21, 2004 3:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked

Dc++ je program instaliran na vasem kompjuteru uz pomoc kojega vam je omoguceno da downloadirate filmove muziku igre i ostale korisne stvari...

NOSTRADAMUS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 21, 2004 3:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako da nađem taj program? Kako da ga koristim? Sschtranga, molim te pomozi mi da se snađem! Može? Pošalji mi poruku na pp!!!

Hvala ti unaprijed!!! Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> IVANA JORDAN - SPOTOVI Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon