:: |
Autor |
Poruka |
NOSTRADAMUS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Nov 2004 Poruke: 17 Mesto: PRIJEDOR
|
|
[align=center]Narode!
Zna li neko gdje se mogu skinuti neki spotovi od Ivane Jordan!!! Trebaju mi bilo koji, mada su najpozeljniji spotovi pjesama "Book of my life", "Svetlo koje trazim" i "Corner of your eye"!!!
Ako neko zna neka mi javi!!!
Unaprijed hvala svima!!!!
|
|
|
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS
|
|
e nemam pojma ali ajde kad nadjes javi i meni
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
|
|
|
|
Pa zar niko ne zna gdje se mogu naći spotovi od Ivane Jordan???
|
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Mi ovde Spotove ne postavljamo zato sto je mnogo posla, al mozes da ih trazis sa DC++ tu ih ima hiljade.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala ti Savi, ali možeš li mi objasniti šta je to DC++ i kako mogu doći do toga? Unaprijed ti hvala na svemu!
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
Dc++ je program instaliran na vasem kompjuteru uz pomoc kojega vam je omoguceno da downloadirate filmove muziku igre i ostale korisne stvari...
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
|
|
|
Kako da nađem taj program? Kako da ga koristim? Sschtranga, molim te pomozi mi da se snađem! Može? Pošalji mi poruku na pp!!!
Hvala ti unaprijed!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|