:: |
Autor |
Poruka |
kocija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 28
|
|
Imam 200 eura ali neznam za koji digalac da se odlucim treba mi savet
|
_________________ @dministr@tor |
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Ovako moji predlozi su: Nikon 4600, Samsung A5 ili ako imas mao vise onda Canon A510!
|
|
|
|
|
|
ivan_sd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 69
|
|
Fuji E510, Canon A510, Olympus MJU mini... Sony S60
|
|
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Canon A510 ti srdačno preporučujem jer ga i sam posedujem, odličan foto-aparat sa mnoštvom mogućnosti i odličnim kvalitetom fotografija!!!
Za 200 Eura možeš da kupiš foto-aparat (Canon A510), Secure Digital (SD) memorijsku kartcu od 256mb, punjive baterije (kupi Ansmann PhotoCam III), futrolu i da ti još ostane!!!
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
odlicno, posto i meni treba ovakav savet, hvala svima na preporuci....( ja to umesto kolege Kocija )
ovo sto je rain-man rekao za canon je super, i da sve to ima za tacno 200 evra......samo me zanima gde?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Izvinjavam se svima, moja greška
Za 200Eura može da se kupi sam foto-aparat, znači Canon A510 bez dodataka
|
|
|
|
|
fila007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 25 Mesto: Našice
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
od nikona neki...ekvivalent ceni.....veoma dobro sočivo ima....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
goro1112 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 24
Datum registracije: 06 Jun 2005 Poruke: 16
|
|
Samo pazi kad kupuješ digitalni fotoaparat, moraš znat da ćeš morati još kupit veću mem karticu uz njih obično dobiješ 16MB, punjač, baterije i najvjerovatnije i torbicu. A t sve povećava cijenu fotoaparata.
|
|
|
|
|
|
drhl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Dec 2004 Poruke: 15
|
|
I ja preporucujem Canon A510/520. Za te pare moze da se kupi sam aparat, bez dodataka. U slucaju Canona dodatno treba kupiti punjive baterije (uz aparat se dobijaju klasicne alkalne koje jako kratko traju, dok neke jace punjive i zaboravis kada stavis), vecu memorijsku karticu (uz aparat ide 32MB) i futrolu. Najveci plus A510/520 aparata u odnosu na ekvivalentnu konkurenciju je postojanje manuelnog moda. Uz malo vezbe i ucenja u manuelnom modu mogu da se dobiju mnogo lepse slike, pogotovo nocu, u uslovima slabe osvetljenosti. Ah, da, i tripod je dosta koristan, ako se slika u nekim od polumanuelnih modova ili totalno manuelnom modu onda je must have.
|
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
nekad sam rekao Canon A510, ali danas cene spadaju i ako nisi do sada uzeo uzmi Canon A520. Ima ga moj best friend i odlicne slike pravi, takodje i snimci su za svaku pohvalu. I cena se uklapa takodje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|