:: |
Autor |
Poruka |
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
maglovski je napisao/la sledeće: | Pa bogami kada više potegnem dešava se to i meni da zahrčem no to je normalno i
ne bežim od toga pa kad vidim i da žena zahrče onda znam da je umorna kao pašče
i nevidim razloga što se devojke uzbuđuju oko toga . |
Ma ne uzbuđujem se opšte . Al kad idem na posao s vozom (vozim se svaki dan iz Maribora u Ljubljanu na posao), onda se trudim da ne zaspim pred svim tim ljudima, jer oni baš i ne znaju da sam umorna i mož bit nekoliko neugodno
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
hrkanje je sasvim normalna pojava,bar u mom okruzenju.Mislim da skoro svi ljudi koje znam imaju bar malo problema sa hrkanjem
|
|
|
|
|
|
s@njin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 57 Mesto: Sarajevo
|
|
Sve je to normalno. Srecom,ja sam od onih koji mogu da se iskljuce i zaspu kao da je mrtva tisina. Prijedlog za one koji ne mogu (isprobala moja sestra), kupite cepove za usi!
|
|
|
|
|
|
glumac86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG
|
|
To je neresiv problem bre!Ne mozes zaspati od hrkalica!Ali dobro i to je za ljude!
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Hrkanje je bas smetno za spavanje,kad spavam sa deckom bas mi smeta pa teram ga da spava sa strane jer kad spava na leda nemogu oka da sklopim,cula sam da ima dosta lekova protiv toga mada neznam dali dobro sluzi ali u svakom slucaju ja drugi put stavljam na usi one kesice da nista ne cujem...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
i hrkanje nije strasno kad se naviknes na to Mozda i ja hrcem kad sam umorna...samo nema ko da mi kaze :)Ja recimo skripim zubima...pricam u snu...ali sta da radim... Mislim sva sala na stranu jeste nezgodno ali ne i neresivo.postoje i oni flasteri za preko nosa..kazu da pomazu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Nazalost, i keva i cale mi hrcu, ali tiho. A i ja sam vec navikao odavno.
BTW, hrkanje se desava kad spavacz lezi na ledjima. Dovoljno je prebaciti ga na bok.
Mada, mislim da je gore za spavaca kad prica u snu, kao ja. Srecom, retko mi se to desava, a i lupetam neke gluposti bez ikakve veze sa zivotom.
Mada, na to obicno kazem:
- Zzzz... 14 levo... 16 desno... 7 levo... zzz...
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
Ma da debljina utjece na hrkanje, hehe komedija, onda sam debeli bi hrkali, sto nije tocno i totalno je ne bitno sto cete jest prije spavanja. Pa hrcu svi ovisno kako leze, ovisno dal im je zacepljen nos, ovisno imaju li problema s sinusima i drugim stvarima koje utjecu na to,a to ne mogu izlijeciti operacije.
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
glumac86 je napisao/la sledeće: | To je neresiv problem bre!Ne mozes zaspati od hrkalica!Ali dobro i to je za ljude! |
ako ti se spava, spavat ćeš, bez obzira i da granate padaju
umor sve svlada... 8)
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
joj hrkanje nocna mora stvarno ,pogotov muski jos kad malo vise popiju da umres
|
|
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
Nazalost moj momak hrci, ali ne svaku noc, ponekad samo mada i tako malo me izludi kad cujem neko da hrci
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Ja sam primetila da moj muz hrce samo kad je mnogo umoran ili naravno pijan
Kao sto neko rece,onda mi dodje da ga probudim i istucem, da mogu.
Neko mi je rekao da probam kad hrce da kratko zviznem, i verujte mi da pali
Probajte
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|