:: |
Autor |
Poruka |
shanjer Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD
|
|
Stabilna veza, stize leto, odlazak na letovanje bez drage- dragog, sunce , more, provod, lepi momci- devojke oko Vas itd.
Da li propustiti tako nesto i da li se upustati u tako nesto.
Znaci, Sex, provod i sve ostalo sto donosi takav odmor.
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
|
Slobicca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 19
|
|
Moje misljenje je da je zivot i suvise kratak da bi se takve stvari propustale. Tako da sve sto ona ne zna, ne boli je.
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ne! Ako idem na odmor ici cu sa svojim deckom, a ne sama, a ako bi isla sama bi stalno pisala SMS, mislila na njega i nemoze nijedan decko da privuce moju paznju.
Jednostavno me to ne privlaci, i samo zelim sex sa njim. Ionako sve s njim mogu da radim, i uzivali bi (i hocemo) u sex u vodi, na plazi....svugdje gdje pozelimo.Jedva cekam da dodje ovo ljeto u Split!
Pokusat cemo maximalno iskoristiti svaki trenutak! :hearts:
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
A sto bi se kajala i da ne budem sa nekim?!
Ako je uslov extra provoda na moru samo da budes sa nekom ribom ili frajerom - neka hvala!
Znam se ja provesti super i bez toga (more,sunce,provod...)
Znaci,odgovor je NE 8)
A to da cura ne mora ni da zna... pa stvarno... verovatno i one vama to isto rade... ok,jedino ako je to stvar dogovora izmedju vas dvoje.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
gewilon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Feb 2005 Poruke: 163
|
|
naravno da da....ko ne uzme kajace se, ko nije uzeo vise kajace se opet
|
|
|
|
|
|
zeljkot Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Nov 2004 Poruke: 55
|
|
More je provod more su koke. Kad ce vise ovo ljeto?
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
zašto ne? to je tako sexy. snimiš nekog nepoznatog zgodnog preplanulog momka i za sat-dva se vec nađete negdje na plaži i vatreno se sexate... uf! jedva čekam ljeto!
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
BabyG je napisao/la sledeće: | Ne! Ako idem na odmor ici cu sa svojim deckom, a ne sama, a ako bi isla sama bi stalno pisala SMS, mislila na njega i nemoze nijedan decko da privuce moju paznju.
Jednostavno me to ne privlaci, i samo zelim sex sa njim. Ionako sve s njim mogu da radim, i uzivali bi (i hocemo) u sex u vodi, na plazi....svugdje gdje pozelimo.Jedva cekam da dodje ovo ljeto u Split!
Pokusat cemo maximalno iskoristiti svaki trenutak! :hearts: |
jeeej! slažem se apsolutno....i ja također idem sa svojim dečkom uvijek na more i mi to tako dobro znamo iskoristiti!!!!svaki momenat je samo naš i sve ispadne sigurno bolje i lijepše nego što bi isapo sex sa nezncem...hmmm...prije kada sam bila solo.bile su tu svakave avanture, ali sex i ne baš...nisam takav tip..jednostavno nebih mogla...
|
|
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Hahhahahah pogledajte kakvi su muški komentari na ovoj stranici, a kakvi su ženski!
Ccc, od ovih muškaraca nikakve vajde...
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Stabilna veza, stize leto, odlazak na letovanje bez drage- dragog, sunce , more, provod, lepi momci- devojke oko Vas itd.
Da li propustiti tako nesto i da li se upustati u tako nesto.
Znaci, Sex, provod i sve ostalo sto donosi takav odmor. |
Zavisi od raspoloženja, ali teško da bih propustio nešto tako.
Citat: | Hahhahahah pogledajte kakvi su muški komentari na ovoj stranici, a kakvi su ženski!
Ccc, od ovih muškaraca nikakve vajde... |
E baš bih voleo da vas vidim sve devojke u toj situaciji. Sve mi se čini da će od njih 10 bar 9 pristati, ako ne i sve.
|
|
|
urlik_glavate_sove Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 297 Mesto: BIJELJINA
|
|
Ma gde to propustiti, jojjjj ala bi to bio zivot!!! 8)
|
|
|
|
|
|
rvydo.dabar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 51 Mesto: Novi Sad
|
|
OMG ? Momci su naravno za --> tvoje devojka/tudja devojka...
Ali ja sam ipak za sex na plazi,u moru sa svojom dragom...
Kao sto rekoh vec par puta--> sex bez osecanja -->sr**je<-- ,to je samo ubijanje zelje.A ako ima nimfomana i nimfomanki koje ne mogu da se strpe,ja toplo preporucujem neku igrackicu,pre,nego sa nepoznatim...I jos kad pomislish na raznorazne bolesti ... Pih!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|