:: |
Autor |
Poruka |
snaje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2006 Poruke: 2
|
|
hvala bogu
to nama studentima mnogo treba
a ja kuci nemem komp, pa mi je to super
|
|
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
***RaZoR*** je napisao/la sledeće: | extra moracu da se prebacim u beograd u skolu bas primamljiva ponuda |
malo je bez veze da zbog toga menjas skolu...
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
xyz1 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2005 Poruke: 88
|
|
Ja sam bio tamo, tesno je, nekoliko racunara je nabijeno u 1 prostorijicu ali atmosfera je krajnje ljubazna a devojke koje tamo rade su vise nego fine
|
|
|
|
|
|
blazer-crack Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 3
|
|
e kad bi to bilo ovde u ch!
|
|
|
|
|
|
lulijus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Mar 2006 Poruke: 4
|
|
[/B]
Dobro je da se i tako nesto desava, ovo je super imam i par kolega koji ce se sigurno zainteresovati za ovo...
|
|
|
|
|
|
trifke-b Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 7
|
|
zaista primamljivo,ali ko zna jer je to istina.ko cuje jos nesto o ovome neka jevi.
|
|
|
|
|
|
vanjam88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 51
|
|
Jedan ortak mi je bio tamo. Kaze da je mesto je ok, ali je velika guzva, cekas po pola sata da bi bio na netu dva sata I ne mogu da verujem da je zabranjeno koriscenje usb-a, cd-ova i slicnih uredjaja. Moze samo da se surfuje... pih..
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
vanjam88 je napisao/la sledeće: | Jedan ortak mi je bio tamo. Kaze da je mesto je ok, ali je velika guzva, cekas po pola sata da bi bio na netu dva sata I ne mogu da verujem da je zabranjeno koriscenje usb-a, cd-ova i slicnih uredjaja. Moze samo da se surfuje... pih.. |
Pa nebi bilo fer da moze usb i ostala pomagala da se koriste, zar ne?
|
|
|
Wild Girl Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 26
|
|
Pa koja je poenta tako brzog protoka, ako moze samo da se surfuje?Mislim, za to moze opusteno da se uzme troduplo manja brzina..bezveze..
|
_________________ Zasto kazes ljubav, a mislis na sex...? |
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
vanjam88 je napisao/la sledeće: | Jedan ortak mi je bio tamo. Kaze da je mesto je ok, ali je velika guzva, cekas po pola sata da bi bio na netu dva sata |
mislim da te je ortak slagao. retko kad je guzva.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
linabg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 93
|
|
pa ja sam to videla pre neki dan kad sam prolazila resavskom... bas sam se iznenadila, a bilo je najsitinijim slovima napisano.. da nisam cekala drugaricu ne bih ni videla.. skoro sam opet prosla i ovaj put nije bilo obavwestenja..
|
|
|
|
|
|
Mesed Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Feb 2006 Poruke: 2
|
|
Ma za kratko vreme bice svuda interneta samo sto mi u ex Yu malo kasnimo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|