www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dogadjaji iz Autobusa
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila je '93 ili '94... 11-ica puna ko oko, buvljak tek sto se otvorio. Ulazi matori kod stajge i odmah pored jedne devojke koja je sedela. Matori sve gleda u nju kao da nesto ceka, meni vec postaje smesno. Truckamo se mi preko mosta i matoranu ispadne torba iz ruke...... "BiiiiP ti omaladinu danasnju, da ti BiiiiP ja ovu omladinu. Pi' BiiiiP ti sve i ovu omaldinu kada star covek mora da stoji....." I tako matori u nedogled, sve do Sava centra. Kod Centa Sava ribi pukne film, kao i svim ostalima.... " Matori, kad mozes da jebes.... mozes i da stojis!" .... 11-ica u delirijumu Smile)

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

16, ulaz Pancevacki most: Ulazi debela baka iz Vojvodine, obucena u onu toticu,
slovacku narodnu nosnju...jedva se penje i nosi neku korpu. Majstor: «Ajde, bre,
zatvaram, gotovo!»
A, baka: «Iju majstore, ja tek digla nogu, a ti vec vices gotovo!»

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad mi pade na pamet.. Putujem ja sa legendarnim M&D Nemacka-SCG i ceo put me davi neka bakuta sto je sedela preko puta mene.. I nista kuliram ja nju koliko je to moguce i na nasoj granici pita ona mene "Jeli sine a odakle si ti iz kog grada?" Reko' "Iz Zemuna Gospodjo"..I nastavim da zveram okolo..Tek ce ona meni :"Pa to znaci da silazis u Novom Sadu!" Ja zinula, reko' :"Izvinite,a zasto bih sisla u Novom Sadu ako sam iz Zemuna?" Pa kao:"Pa blize ti je iz Novog Sada za Zemun,nego iz Beograda!".. Ne moram da vam pricam kako sam prasnula u smeh..smejala sam se do Novog Sada kao luda dok bakuta nije izasla iz busa..

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trci ciganka za busom,i ovaj zatvori vrata,a ona ce njemu:izes mi vaginu,majstore!

shut_down86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 28 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sedimo nas trojica u tramvaju i tramvaj staje na stanicu na kojoj stoji jedna devojka. Drug dize ruku i kobajagi puca u devojku, a ona se tako izcimala da se pola tramvaja kidalo od smeha...

schobot_rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stojimo cura i ja u busu kad nam prilazi mali cigo koji pjeva po busu i prosi!
Mi onako,iskuliramo ga a on ce mojoj curi "Ako mi das ti si princeza"
I mi mu dadnemo 20 dinara,a on ce "Ti si princeza" okrenu se i ode!

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 24, 2006 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

idem ja busom u Gornji milanovac kad neki mladic kaze starijem coveku Ej deda samo malo da prodjem,a cica ce njemu "Kad sam ja video tvoju babu nisam je ni u snu video"
Ja tebi deda............

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

Lara011
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 18 Feb 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sedim ja u busu i neki lik pored mene pocinje: "Kako se zoves, kod koga ides, jel znas ovog, jel znas onog, koje si god...." i ja da izbegnem ta njegova pitanja izvadim Hari Potera iz torbe i krenem da citam, a lik mi kaze : Pa sto citas kad je danas subota..." Shocked

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lara croft tomb raider je napisao/la sledeće:
Sedim ja u busu i neki lik pored mene pocinje: "Kako se zoves, kod koga ides, jel znas ovog, jel znas onog, koje si god...." i ja da izbegnem ta njegova pitanja izvadim Hari Potera iz torbe i krenem da citam, a lik mi kaze : Pa sto citas kad je danas subota..." Shocked

Pa dobro ti lik i rekao. Smile

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam crko od smeha kad sam se vozio sa ortakom sto trenira bacanje koplja! on je krenuo na trening i nosio je sa sobom koplje, ulazi neka bakuta i uhvatila se za koplje misleci da je sipka! slicno nesto kao ona gospodja sto je usla kod frizerskog salona "spasa" preko puta "ze mi-a"!

imam drugaricu koju matorci manijaci ne mogu da ne spopadnu u prevozu! desilo joj se da lik koji je sedeo pored nje rekao: " mala, liz`o bih te od glave do pete" i polize je po obrazu!
jednom joj se desilo, dok je bila guzva u prevozu da joj je neki matorac ejakulirao po dupetu! ZIVA ISTINA! Laughing

[Edit by Baraba: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vozim se autobusom 601.Nedelja popodne,nit' manji autobus,nit' veća gužva.Kod ''Beogradske arene'' ulazi starija žena noseći dve ogromne torbe.Gura se ona,udje nekako.Tek što krenu autobus,ona pita jednog šoveka do nje:
''Je l' ovo 611?''Po naglasku mi liči da je iz Like ili Korduna.
A čovek će joj:''Nije.Ovo je 601.''
A ova žena će:''Ijuuu!Pa kako nije?Jao,ja bih da sadjem(valjda joj to znači da sidje ili izadje,ne znam),ja bih da sadjem!Je l' može?Majstore,molim te otvori,ja bih da sadjem!
Vozač je kulira,ne reaguje,vozi.
Ova će opet:''Joj,pogrešila sam ja bih da sadjem,da sadjem,je l' može?Ja bi da sadjem!''Ceo autobus počinje da se smeje,onako tiho.I tako je ova žena jedno dva minuta pitala da li može da ''sadje'',sve dok jedan lik ne povika:''Ej,majstore,pa stani!Pusti ženu da sadje!''
I ceo autobus poče da se smeje!
Na sledećoj stanici,stade autobus i ova žena što je htela da ''sadje'',''sašla'' je. Laughing

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

covaburaz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2007
Mesto: BL

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre nekih godinu dana,vozim se u busu i na stanici ulaze putnici kad odjednom zastoj.Cujem da se svadjaju vozac i neki cova ali ne znam zbog cega. Malo pridjem kad imam sta vidjeti, taj cova hoce da unese malo prase u bus (nevjerovatno),komicna scena,prase se otima,skici,vozac poludio hoce da izbaci covjeka a ovaj nece da izadje. Cak je na kraju taj cova ponudio kompromisno resenje, da plati kartu i za prase, zamislite Very Happy Neverovatno. Na kraju ipak je izasao iz busa Sad

p.s. ko zna mozda je sacekao neki drugi Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~ -> Dogadjaji iz Autobusa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon