www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nas Jugovic i njegov fascinirajuci let na 21.sprat...
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa Jugo nas, razmisljam sta bih mogao da ti napisem, kako da ti cestitamo, a da to bude nesto posebno ali ne sta god da kazem ili napisem, to nece biti dovoljno, pa cu to uraditi na veoma jednostavan nacin Smile

U ime moje zene i moje licno ime, cestitamo ti tvojih 21 000 poruka i zelimo da ti kazemo da nam je drago sto te znamo, sto si bio uz nas sve ovo vreme, a sad vec mogu da kazem i godine, sto imas razumevanja za nas i sto nam zelis najbolje, a to i mi tebi i tvojoj devojci, buducoj zeni zelimo Razz

Iskreno se nadam da cemo se upoznati vec do kraja ove godine i da cemo nastaviti ovo nase prijateljstvo i druzenje, kako na sajtu, tako i van njega Smile

Zao mi je samo sto i moja zena, a i ja nemamo trenutno slobodnog vremena da pricamo sa tobom kao ranije ali znas i sam koliko se trudimo da uspemo u onome sto zaista toliko zelimo i moras da nas razumes i da nam oprostis, a znam da hoces, siguran sam u tom.

Imas veliki prijateljski pozdrav od CharmedS & NenadS

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 24, 2006 3:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maglovski
Leteci Jugovic je bolje! Very Happy
A i ne volim bas da letim (ne plasim se toga) ali volim da budem prizemljen! Wink

Nenad & CharmedS
E ovo mi je tako drago bilo kad sam procitao, da ne mozete da zamislite! Wink

Nadam se da cemo ovog leta da imamo priliku da se upoznamo licno i da se ludo i nezaboravno provedemo, jer znam da ce nas Nesa onda srecan biti, jer bi to znacilo da je i Charmed uz njega! Wink

A svako od nas zna za koga treba da odvoji vremena, tako da se ja ne ljutim niti bunim, sto nemate puno vremena za druge ili mene. Zato vas i ne gnjavim kad vas zajedno vidim na MSN-u, znam da je Charmed okupirana poslom i da jedva cekate da provedete koji minut zajedno (kao moja draga i ja). A vazno mi je da znam da ste srecni i zaljubljeni, a sve ostalo je manje-vise bitno! Wink

Verujem i dalje da ce nas Bog podariti sa srecom, koju smo zasluzili i da cemo do kraja godine svi tamo biti gde zelimo! A Neso, nadam se da ces i ti da nosis prsten (tj. burmu) na ruci do kraja godine, hihi! Razz

Hvala vam iz srca i KISS za vas! Wink

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam jugo... :vezbe:

poznajem te vec godinu dana..i dulje..od onda kad si bio bart koji svima pokazuje svoju golu guza...do danas...nekog sklupcanog andjela
mnogo sam sam trenutaka s tobom provela lijepih,veselih,smjesnih do tuznih,teskih i suznih...svi ti trenuci su u meni jos duboko urezani,neke stvari vrijeme i odsutnost ne mogu da pobrisu.
mislim da si jedina osoba s ovog sajta koja mi se uspjela uvuci pod kozu...
sve nase trenutke cuvam za sebe ko drago kameje i ako si ti odlucio pobjeci i ne podjeliti vise niti jedan kamencic sa mnom Sad

:drugarcine:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nas Jugovic i njegov fascinirajuci let na 21.sprat... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon