:: |
Autor |
Poruka |
NAMKA10 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 6 Mesto: Beograd
|
|
kad ce mihajlivic igrati onu utakmicu na stadionu vojvodine, sa maradonom
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
23/03/2006 | Izvor: B92, Sportski žurnal
Ostavka UO FK Vojvodina?
Kompletan Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina, uključujući predsednika Aleksandra Jevtića podneo je ostavku na vanrednoj sednici tog kluba, u sredu uveče, piše "Sportski žurnal".
Informacija koja je još uvek nezvanična je "kulminacija višemesečnih konflikata i loše komunikacije na relaciji Predsednik UO Jevtić - direktor Cvetko Riđošić.
Upravni odbor je krenuo u akciju smenjivanja Riđošića, ali je ovaj odgovrio najavom Skupštine kluba, koja može da smeni Upravni odbor. Kako Skupštinu čine, dobrim delom, navijači, članovi Upravog odbora odlučili su se na ostavke.
Skupština kluba biće održana 28. marta u 18 časova u SC 'Vujadin Boškov'.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Utakmica sa Javorom zavrsena rezultatom 1:1, steta, u sledecem kolu idemo u goste protiv OFK Beograda
Danas bese ovako:
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Nisam fan Vojvodine ali mi je drago da je ove godine u mnogo boljem polozaju u Ligi nego ovih godine kada se borila za opstanak. Sada ima sanse i za plasman u Kup UEFA!
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Vise nema, posle poraze od zete u gostima od 2:1, nista od evrope
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Ma nema veze Leki mi smo najbolji
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
Stari-Grad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2006 Poruke: 16 Mesto: Stari Grad , Novi Sad , Srbija
|
|
добри сте али не онолико колико се дижете у небеса и колико на речима...
|
_________________ Stari Grad - Novi Sad |
|
|
|
|
ERIC CANTONA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
Vojvodina je nekad bila solidan tim,danas je raspad sistema...Mislim da bi klub mogao ponovo da ojaca,ali jedino kroz privatizaciju...
|
_________________ Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem! |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Maja Gojković: Nemam sukob sa Vojvodinom
Cetvrtak, 8. februar 2007. 10:38
Fudbalski klub Vojvodina u poslednjih nekoliko dana uputio je veliki broj optužbi na račun gradskih vlasti u Novom Sadu i gradonačelnice Maje Gojković. Iako su čelnici Voše već kovertirali ostavke, optužujući Gojkovićevu da stoji iza problema kluba, gradonačelnica Novog Sada tvrdi da nema nikakav sukob sa jednim od najstarijih srpskih klubova.
"Iznenadjena sam pisanjem medija o našem navodnom sukobu. Nikada nisam bila u sukobu sa FK Vojvodina, jer kao gradonačelnica ja i nemam ingerencije da se bavim fudbalskim klubom. Medjutim, sa interesovanjem čekam da vidim šta je zapravo pozadina tog sukoba", rekla je Gojkovićeva za "Sportski žurnal".
Ona je dodala da bi uzrok napada na gradsku vlast mogla da bude želja čelnika Vojvodine da se upravljanje stadionom prepusti ljudima iz kluba.
"Stadion je imovina države Srbije kojom trenutno upravlja javno preduzeće SPC Vojvodina i ne može da se tek tako prepusti na upravljanje fudbalskom klubu. U medijima sam saznala da neki tajkuni imaju odredjene planove u vezi sa lokacijom stadiona, a ako je to tačno, lično ću se založiti da se to spreči", poručila je gradonačelnica Novog Sada.
Gojkovićeva je dodala da predsednik Vojvodine Ratko Butorović nikada nije tražio da se sastane sa njom.
"Ako se budu javili sa konkretnim zahtevom i kažu šta žele, razgovarala bih sa ljudima iz Vojvodine. Kod mene u poseti jedino je svojevremeno bio predsednik FSS Zvezdan Terzić i tada sam mu rekla da nemam nikakve nesporazume sa čelnicima Vojvodine. Voša ima moju podršku, ali njihov plasman na tabeli zavisi od igara na terenu, a ne od gradonačelnice. Ako treba, doći ću i da navijam. Pa, za koga ako ne za Vojvodinu i Novi Sad?", zaključila je Gojkovićeva
Izvor: MTS-Mondo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Igor_ Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2003 Poruke: 483 Mesto: Novi Sad
|
|
ako ode Bata, bice problema!!!
Bato ostani!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|