:: |
Autor |
Poruka |
Mehmed87bn Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 464 Mesto: Bijeljina
|
|
Da li neko mozda ima pjesmu od Bobana Zdravkovica - Ni vino mi ne pomaze?
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma ti je u Muzickim zeljama.
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Nasao sam, hvala.
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Da li neko ima pjesmu od Radeta Vuckovica - Nisam te se nagledao?
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Ja imam tu pesmu ali u izvodjenju Zorana Gajica pa ako ti to odgovara a ti kazi.
|
Poslednja prepravka: ComiX datum Sub Feb 18, 2006 9:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Moze, hvala
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
|
|
Pesma ti je u Muzickim Zeljama
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Da li neko ima pjesmu Zeljko Djmura - Zena njegova. Pjesma je skoro izdata pa ne znam gde da je nadjem.
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ja je nazalost nisam nasao!? Mozda je Comix nadje, ali ako ne, onda se strpi malcice!
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
|
|
Nema sanse, trazio sam ovu pesmu i nema rezultata, cak ne pojavljuje da ista postoji od ovog pevaca da se nadje.Takodje sam trazio neke informacije o njemu i na pretrazivacima, ali je i tamo nema rezultata. Ne znam odakle si cuo za njega, ali mi ti izgleda ovu Muzicku Zelju necemo moci ispuniti, pa tako teraj dalje.
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Neki dan mi je neko rekao (ne mogu da se setim ko) da je ta pesma poslata nekome na ovom sajtu pa sam je i ja trazio!
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Mehmed87bn je napisao/la sledeće: | Neki dan mi je neko rekao (ne mogu da se setim ko) da je ta pesma poslata nekome na ovom sajtu pa sam je i ja trazio! |
NEKO i NEKOM bas zanimljivo. To sto je neko nekom poslao tu pesmu, to ne znaci da je ima na sajtu. Pesmu neko nije poslao nama, da bi je mi postavili na sajt, tako da...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|