:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
Na fotografiji objavljenoj u Dejli telegrafu 6. novembra ove godine Karmen Miranda iz Engleske pokazuje pakovanje bombona koje ju je uznemirilo. Naime, "Negro - odžačar grla" bombone dobilo je njeno dete u Noći veštica. Dejli telegraf piše da "Negro - odžačar grla" navodno potiče iz Jugoslavije, ali se Karmen pita da li osoba koja je poklanjala ove bombone u Noći veštica možda šalje rasističku poruku?! (Glas javnosti)
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Hahahaahhahaa!
Neka tuži državu "Jugoslaviju", možda im se posreći!?
A ako to ne upali, može i Austrougarsku!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Kako bre NEGRO ?! Kod nas se kaze CAMUGICA ... mi to od miloste !!! Znam bre sto posto ... pa eno mog kuma , on im stano tako tepa !
|
|
|
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 57
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
HA, HA ,HAAAA, ej, a moze i Srbiju i Crnu Goru, pa dok tuzba stigne da se realizuje, nece vise ni nje biti (hi, hi, hi...), ako budemo imali srece, naravno(!?@#).
|
_________________ Danas je prvi dan ostatka tvog zivota!!! |
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Ha, ha, ha..... ma šta bi oni radili da nas nema,
mislim da bi nas onda izmislili
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|