:: |
Autor |
Poruka |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang
|
|
Ovde kod nas puno pricaju u vezi ovog filma, ali nisam ga jos odgledao...pa me bas zanimalo kakvi su utisci drugih ljudi...hvala na infu
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Nisam jos pogledao film, ali sam posmatrao snimanje, s obzirom da je najveci broj scena snimljen u staroj carsiji zvanoj "Tesnjar" u Valjevu, koja je posluzila kao ambijent za radnju filma koja se desava u Nisu. Jedan broj scena snimljen je i u Brankovini, selu nadomak Valjeva, rodnom mestu Desanke Maksimovic.
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Juce sam pogledao film na DVD-u i mogu rci da sam veoma zadovoljan!!!
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Sotra je sjajan reziser,a glumacka ekipa je izvanredna,izdvojio bih nikolu djuricka.
|
|
|
|
|
|
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Nije los film, mada mi je, dok sam ga gledao, sve vreme u glavi bila Zona. Nekako su mi suvise slicni. Koristili su dosta istih glumaca i i ste lokacije. nekako ne mogu Ivkovu slavu da posmatram odvojeno.
|
|
|
|
|
|
Ivancica_BG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 152 Mesto: Beograd
|
|
Ekipa je odlican ali film mi se nije dopao uopste,iskreno ovim forama su se smajala samo deca u bioskopu,ali dobro sve je stvar ukusa ja sam ocekivala mnogo bolje, muziku cu da pohvalim dobra je...
|
|
|
|
|
|
viktorpop Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo
|
|
Da budem iskren i nisam bas nesto odusevljen, cini mi se da Bjelogrlic nije uopste odglumio svoj deo kako treba, od njega kao klasnog glumca sam puno vise ocekivao.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|