:: |
Autor |
Poruka |
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Utakmica u Podgorici zavrsila se neresenim rezultatom, a u sledecem kolu 11. III. docekujemo Partizan, bice dobra tekma!!!
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Cuo sam da je sinisa mihajlovic zainteresovan za privatizaciju vojvodine,to bi sredilo stvari u klubu na duze staze.
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Zavrsena je utakmica FC Vojvodina - FC Partizan rezultatom (2:3), da sudija nije grobar mozda bi bilo i drugacije , u sledcem kolu ocekuje nas gostovanje u Smederevu!!!
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Evo kako bese u subotu:
Mi smo jedno, to je nasa snaga!!!
|
|
|
|
|
|
stevakrpelj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 22 Mar 2005 Poruke: 31
|
|
Da li ste videli transparent na utakmici Vojvodina-Partizan koji su izneli navijaci Vovodine na kom je pisalo da je Sinisa nepozeljna osoba.Sramota jer ipak je On covek mnogo ucinio za grad novi Sad.
Edit by Jugovic:
Nema smisla otvarati novu temu, kad ovde mozete da raspravljate o tome!
|
_________________ Moj klub je prvak bio, i opet ce biti on,
a Ja zelim samo jedno da Zvezda bude sampion... |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Baš sramota, nisam upućen u to ali mislim da je ne samo za Vojvodinu i Novi Sad učinio mnogo već i za cjeli fudbal u SCG. Još je želio da napravi oproštajnu utakmicu u NS, sada ćemo vidjeti hoće li
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
mc dralje Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
treba da su ponosni sto ce oprastajnu utakmicu odigrati u NS ali...
cudan smo mi narod...
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
E ovako sto se tice Sinise Mihajlovica, ja sam takodje mislio da bi mogao biti dobra stvar koja bi se mogla desiti FC Vojvodini ali posle nekih cinjenica koje su iznete promenio sam misljenje, evo vam:
"Zvanično saopštenje za javnost ujedinjenih navijača FK "Vojvodina"
Mi, navijači fudbalskog kluba “Vojvodina”, želeli bismo da se oglasimo i ovom prilikom objasnimo poruku koja je bila istaknuta na utakmici sa Partizanom. Poštujući humanitarne aktivnosti Siniše Mihajlovića i njegov doprinos osvajanju druge šampionske titule, želeli bi smo da istaknemo sledeće:
1.Siniša Mihajlović je još kao igrač Vojvodine, pre 16 godina, svoju afirmaciju tražio u Crvenoj zvezdi i time izdao poverenje koje smo mi, navijači, imali u njega. Od tada, on je za nas zvezdin igrač.
2.Novi Sad je grad Fudbalskog kluba Vojvodina”, a stadion Karađorđe je naš stadion i mi, navijači, nikad nećemo dozvoliti da se revijalni zvezdaški hepening odigra na njemu.
3.Takođe, želeli bismo da istaknemo našu političku neutralnost i ujedno izrazimo bojazan da bi ovakav događaj mogao u našem gradu da poprimi neprimerenu političku konotaciju i izazove sukob koji bi išao na štetu našeg kluba.
4.Ovo je jedinstven stav svih navijača FK “Vojvodina”, a ne samo dela, kako se provlači po nekim novinama.
VOJVODINA – JEDNA JEDINA!
Ujedinjeni navijači Fudbalskog kluba Vojvodina:
Firma1989
Stara garda
Red Firm
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Celo kolo pomereno je za tri dana, tj. za utorak pa tako i utakmica u Smedervu, nadamo se da radni dan nece uticati na broj gledalaca!!!
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Utakmica Smederevo - Vojvodina zavrseno rezultatom 1:0 U sledecem kolu u subotu 25.03. kao domacini ocekujemo Javor
|
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Malo da vam pomognem sa slikama!!
|
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Ovaj momak je slomio Zvezdu u Novom Sadu,slomice je i u Beogradu!!
Usput,dobio je cerku,i zvace se Vesna!!!Napred Kizo!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|