:: |
Autor |
Poruka |
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Da li cu i ja dobiti ovde poklone kad stigenm na 12. Sprat
Cestitam Sanjice
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Draga nasa kumo,
Zelimo da iskoristimo ovu priliku i da ti cestitamo na tvojih 12 000 poruka na ovom sajtu koji svima nama zaista mnogo znaci, a u sta smo se i nedavno uverili kada nas nije bilo nekoliko dana. Ovde smo toliko toga lepog doziveli, delili smo zajedno i radost i tugu i istrajali svi zajedno sve ove godine
Zelimo ti da napises bar jos 100 puta toliko poruka, a onda cemo ovo prepustiti nekim novim klincima da nastave nasim stopama
Isto tako, zelimo da nam budes lepa i vesela kao sto jesi, da se udas i da imate puno puno dece i budete srecni kao sto smo to moja zenica i ja
Kumo, samo tako nastavi, nije kuma dugme 8)
Zauvek, CharmedS & NenadS
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Draga moja koleginice najiskrenije cestitke i od mene. Drago mi je sto poznajem jednu tako dobru i iskrenu osobu kao sto si ti. Zelim ti josh puno, puno postova :zaljubljena: da se i dalje lepo druzimo pa kad ponovo dodjes u Srbiju, SIZENJEEEEEEEEEEEEEEEEEE :igranje: :redlips:
|
Poslednja prepravka: ComiX datum Ned Mar 12, 2006 3:28 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Cestitam draga moja......Da proslavis jos puno ovakvih jubileja
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam sanja!!!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Posto ja kasnim kao po obicaju, govornici pre mene su rekli mnogo toga, ali naravno nisu sve jer se sve, kad si TI u pitanju, se jednostavno ne moze reci, bar ne napisati a pogotovu ne za jedan dan, tako da cu biti kratak i samo reci da ti zelim sve najbolje i da se pridruzim Nesinim recima da napises jos 100 puta toliko pa da prepustimo nasim unucicima da nastave da vode kolo
Sunce si u nasoj kuci, nego nemado kad da prepravljam
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Hvala. Nemojte vise da mi cestitate nista, uvek me rasplacete.
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
samo jos ja da ti cestitam ... bravo!
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|