:: |
Autor |
Poruka |
elgrande Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 129 Mesto: Косовска Митровица
|
|
Pa privatizacija,nego kako!
Red je da u nase klubove dodju ljudi koji su spremni da uloze svoj novac,naprave rezultate i zarade od svega toga..sto da ne.
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Ali ko ce da dodje???
Strani investitori traze ono sto mi ne mozemo da ponudimo. Nece niko normalan da ulaze pare u klubove koji jedva da se plasiraju u neki Kup.A i ovi ljudi sto sad vode klubove bi bili prvi da ih kupe. Lako je rec to je najbolje, ali kad nece niko e onda trt trt ili da se dovede neki ruski mafijozo.
|
|
|
|
|
|
BORIS_88 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 82 Mesto: PODGORICA
|
|
Pa evo Milan Mandaric je rekao da bi kupio Vojvodinu. Zatim Buducnost kupuje rusal, nacice se jos neko za ostale klubove. To je jedini izlaz iz finansijske krize nasih klubova
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
I znaci oni ce tek tako sve iz svog dzepa da daju. Znate li Vi uopste koje pare nasi klubovi zaradjuju? A kad je Mandaric reka da ce da je kupi, sto je nije kupio! Ima razlike izmedju klubova kod nas i klubova u PL. Kod njih za jednu sezonu dodje ka kod nas za 5 sezona. Niko normalan se ne uvlaci u posa bez profita.
Jedino da se nadje neko ko je pun para i ko VOLI taj klub koji bi da kupi, pa tako iz ljubavi prema klubu investira. Ovako veliko nista.
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Pa mislim da moze,ali sam cuo da se nece privatizovati svi klubovi,vec samo poneki,videcemo
|
|
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
ja sam za!!!pa to je normalno svuda u svetu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|