:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
ma bolje idi skini te krajnici.jeste teze je kad si malo stariji ali bice ti bolje.ja sam u 6 godina izvadila i mogu ti reci da posle toga nisam ni imala tempereturu i problemima sa grlom i ako pusim.to ti je moj savet,kad izvadis onda si miran i nema nikakav rizik.
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
ja sam kao dijete imao problema sa krajnicima i stalno sam bio bolestan. Od kad sam i operisao - mnogi problemi su nestali. Vazda - pencilin, "jugocilin" itd. Mrzio sa ulicu u kojem je bio dom zdravlja.
|
|
|
|
|
|
recmk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 104 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam krajnike operisala sa 6 godina i to sva tri, treci je bio hronican. Ali se operacija zakomplikovala i verovali ili ne, od obicne operacije krajnika sam 3 puta padala u komu, a treci put dozivela klinicku smrt. Srce mi je stalo na cela dva minuta. Roditeljima nista tada nisu ni rekli sta se dogadjalo, jer sam njihovom greskom na operaciji izgubila puno krvi. Ali bilo je tu izgleda i normalnog sveta, koji im je ipak ispricao sta se sve dogadjalo tog kobnog marta 1987, i kako su ih sekunde delile od gubitka svog deteta, tj. mene. Ali srecom, bila sam jaka i sve se dobro zavrsilo. Ne ponovilo se nikom!
|
|
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
uh ja sam redovno imala temperature,angine i nista mi sem ,,operacije" nije pomoglo!
I mogu samo reci da je to jedna od najgorih stvari koje sam prezivela u zivotu!
Grozno
|
|
|
|
|
|
mihajlo z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Mar 2006 Poruke: 1
|
|
Proslo je vreme kada su lekari savetovali vadjenje krajnika kod skoro svakog malo tezeg oblika upale grla,nekada se islo cak i dotle da su savetovali uklanjanje iz predostroznosti.Danas je medjutim utvrdjeno da ovoj operaciji treba pristupiti samo u najtezim slucajevima tj.kada su krajnici potpuno unisteni.U takvim situacijama oni predstavljaju samo jedno permanentno zariste u organizmu koje treba ukloniti jer ce u suprotnom opste stanje obolelog biti lose.Krajnici su prva brana mikroorganizmima u nasem telu i zato se treba prvo dobro raspitati kod ORL lekara da li je njihovo uklanjanje neizbezno!
|
|
|
|
|
|
XpucTuHa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 64 Mesto: FL
|
|
Joj, ja sam bas skoro mucila muku sa krajnicima. Vise od mesec dana sam imala probleme sa zglobovima, pet puta su mi vadili krv, slali kod svih mogucih specijalista, da bi na kraju rekli da su to SAMO krajnici, i da moram sto pre da ih se resim.
|
|
|
|
|
|
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195
|
|
ja sam 27 godine i imam uvjek probleme sa njih..od strah nisam dala da mi ih izvade...moj mali je nasledio od mene...ima sad probleme,nije imao do skoro,al sad poce vec mjesec dana kako pocinje se stalno zalit!!!!
nadam se da ce se nac resenje neko,pa mozda i operacija
|
|
|
|
|
|
nesakec Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 8
|
|
To sam resio prosle godine laserskim putem nisam osetio nista posle operacije ko da nista nisam radio sa njima mogao sam odmah da jedem i pijem tecnosti.
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Kada sam bila mala imala sam mnogo problema sa krajnicima,stalno sam imala upale grla, sad vise nemam problema hvala bogu!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
I moji krajnici su bili bolesni pa sam ih iz tog razloga i operisala...sad mi milina sladoleda i ledenih sokova koliko hocu
|
|
|
|
|
|
nezamisliva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 12 Mesto: Beograd
|
|
Izvlacim ovu temu jer sam blago je reci prestravljena....Naime,moj sin ima 3 godine (napunio ih je u januaru) i ima ocajne krajnike....Treci mora da vadi jer maltene svake dve nedelje ima upale uha a i druga dva ce morati jer su toliko uvecani da mu smetaju i da jede i da dise...Pritom su njemu usi pune sekreta pa ce mu,kad mu budu vadili krajnike,staviti i neke cevcice u usi (one tu stoje 6 meseci do godinu dana a onda same ispadaju)...Sve to nekako i da preguram (sve je to kao rutinski) ali posto je on mali to sve mora da se radi u opstoj anesteziji...E od tog uspavljivanja ja imam nocne more....Da li je neko imao iskustva sa svojim detetom i kako je sve to podneo?Ja treba da budem normalna i stabilna zbog svog deteta,a do maja,za kad je zakazana operacija,ja cu da odlepim...Sto je blizi taj dan ja sam sve nerzvoznija.....
|
|
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
bolesni krajnici se mogu jedino srediti operacijom,antibiotici su tu lazna nada
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|