www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lionel Messi
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 03, 2006 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mali je ko zvrk, sinoć je napočetku utakmice sa Hrvatima bio sjajan namjestio prvi gol i zabio drugi ali se onda malo pritajio, jer mu je mislim i trener malo sugestirao da se smiri sa driblinzima da ne bi dobio po nogama... Laughing Laughing

***RaZoR***
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 28

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 03, 2006 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sjajan igrac iako je levak igra podjednako dobro i desnom sto ga cini sjajniim igracem..

ZOZE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 07, 2006 3:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobar je mali ali nikad nece biti ronaldinjo

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 07, 2006 6:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brz, dobar tehnicar, mlad, bezobrazan u pozitivnom smislu

sto se mana tice - padavicar a osim toga mora jos mnogo hleba da jede da bi mogao da izdrzi sve batine koje ce bez sumnje dobiti u svojoj karijeri

antun3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 05 Jul 2005
Mesto: Germany

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 07, 2006 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoj zaboraviti Zoze, da mali tek ima 18 godine!
A ronaldinjo je (mislim) 5 godine starije.
Za mene momentanu je isto ronaldinjo najbolji.

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 07, 2006 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mali ce biti nevodjen fudbaler...tj vec sad jeste !!
Jedva cekam veceras da ga vidim kako ce da razbje Celzi !!

PanjeviMC
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 08 Jun 2005

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

djomlapa je napisao/la sledeće:
Mali ce biti nevodjen fudbaler...tj vec sad jeste !!
Jedva cekam veceras da ga vidim kako ce da razbje Celzi !!

A evo kao sto su vec rekli mora da puno jede da bi izdrzao udarce...
Ozljeđen je izasao na samom pocetku utakmice... Crying or Very sad

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

08/03/2006 | Izvor: B92, marca
Mesi van terena najmanje mesec dana

Fudbaler Barselone i argentinski reprezentativac, Lionel Mesi, odsustvovace sa terena najmanje mesec dana zbog teže povrede mišića koju je zaradio na revanš meču LŠ protiv Celsija.

Kako su saopštili lekari Barselone Mesiju je napukao mišić desne noge, i ta povreda je primećena odmah na terenu.

Zbog toga će mladi Argentinac odsustvovati sa mečeva Primere (Osasuna, Real Sosijedad, Malaga i Real Madrid) kao i sa obe utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Ovo je druga povreda istog tipa koja je zadesila Mesija ove sezone. Slične probleme Argentinac je imao pred duel sa madridskim Atletikom 5.februara.

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 5:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas mi krivo sto mu se to desilo.............sigurno je sad utucen jer je on jos tinejdzer....valjda ce posle saniranja povrede sve biti ok

Love don't let me go

ChevSu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 08 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Mali je ubica!! Na vrh strane Na dno strane

Messi je jedini fudbaler koji je dobio dozvolu Maradone da nosi 10-ku u Argentini!! Mali se jos nije usudio ali...

Ma, Messi ce biti bolji i od Maradone i Rodaldinho-a!!!!
Ipak on ima samo 18 godina!!!

Gagi_84
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 07 Mar 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da je ronaldinho u njemu dobio pravog naslednika.momak je jednom recju fantastican.

V kolona
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obecava, ali ajde da sacekamo godinu-dve, pa cemo videti da li je stvarno novi Dijego.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Lionel Messi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon