:: |
Autor |
Poruka |
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Auuuuu,sta me ovo snadje.... pa da dve veceri gubim za redom.....tezak udarac
Imas srece,Gigo,vise nego pam....ops,greska
Pobedila si,priznajem ti da si "majstor", bas kako sam i napisao
Sta da radim, nece me sreca...bolji celu partiju i izgubim...za nepoverovati, moze o ovome knjiga da se napise...
a ona,ona gubi i posle malo omadjija kockice,malo ukoci partiju (namerno,ne znam kako to uspe, ali znam da je NAMERNO) i pobedi!
Jos jednom ti cestitam na vračanju,a to da li si majstor,jesi "majstor",ali ne i majstor!
Ah da , pa znas li zasto ti pobedjujes ove nedelje??? Pa ja postim , bice da je to razlog
'Ajd, znaci ove nedelje se potrudi da odigras sto vise partija, jer ti je to prilika da zaradis bodove,posle si pukla!!! Posle nemoj da kazes:"...ali Vlado pusti me bar jednu, zaboravila sam kakav je osecaj pobediti...",posle ti nema pomoci!
Eto,toliko za ovaj put
Za kraj, ako budes pricala da si bolja,pazi se, ko laze znas sta bude??? :^o :^o :^o
Toliko 8)
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|