:: |
Autor |
Poruka |
Mirun Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Jeste da je problem golem, ali ne znam koliko je na mestu frljati se serijskim brojevima komercijalnih programčića.
Ja sam uvek za Free rešenja, a na web sajtu http://www.cgsecurity.org možete naći sjajne programe za rešenje problem gubitka podataka usled pucanja particije.
S obzirom da koristim Raid 0 vezu 2 SATA hard diska, zbog pogrešnog setovanja jedne vrednosti u BIOS-u posle samo mesec dana ostao sam bez particije sa operativnim sistemom i svim dokumentima. Sa navedenog sajta skinuo sam krajnje neugledan DOS program PhotoRec koji mi je vratio izgubljenu particiju za par sekundi. Naime zurio sam u crn ekran i bela slova koja su govorila kako autor programa ne odgovara za štetu koja može nastati i bla bla.... [yes/no] Pomolio sam se bogu, otkucao yes i nabo Enter i moja particija je bila opet tu. Nakon toga mi je sistem radio više od godinu dana bez ikakvih problema.
Moja apsolutna preporuka i čestitke programeru!!!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Evo ti par programa:
Undelete
Bad Copy Pro
Get Data Back
Recovery My Files
Digital Media Rescue Pro - slike, muzika.
Photo Rescue Pro - Samo trazi slike
Object Rescue Pro - sve zivo
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
lusy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 5
|
|
mozda je malo zastarjela tema ali sta ce te kad muka natjera. naime formatirala sam racunar i vjerovatno usled virusa on mi je izbrisao sve sa dva harda koja imam. cak je jedan od hardova bio podjeljen e pa vise nije. koristila sam active undelete program i bio je nasao dosta toga, medjutim kako je bila demo verzija nije mogao da ih povrati, kada sam skinula full verziju vise ih nije nasao.
ima li mi pomoci
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Probaj sa nekim drugim programom kao sto je Recovery my files, ali ovaj pust sa punovom verzijom. Probaj sa svim mogucim programima i srecno. To je sve sto ti ja mogu napisati.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|