:: |
Autor |
Poruka |
rubbikon Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 1
|
|
Probaj na www.driverguide.com. Username - temp, pass-512. Ima preko 100.000 drivera za sve i svasta.
|
|
|
|
|
|
djoleprolece Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Okt 2004 Poruke: 38
|
|
nisu vife detonatori....sada se zovu forceware... a sa omega drajverima nemoj da se igras ako ne znas sta radis....
|
|
|
|
|
|
ivan_sd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 69
|
|
Direct X 10 nece izaci sve do pojave novog Windowsa - Viste, dakle tek sredinom aktuelne godine. 8)
|
|
|
|
|
|
Bili* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 161
|
|
Omega drajveri ne rade nista manje od originalnih. Samo su ljudi dali programerima source-cod da poprave stabilnost originalnih drajvera. Zato bez straha - samo Omega.
|
|
|
|
|
|
Herros Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 147
|
|
Jeste Omega su stvarno odlicni driveri,njih bi trebalo da instaliras.
|
_________________ Just be what you are..... |
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Drivere koje nađeš na MSI sajtu naći ćeš i na Nvidia poslednji su 81.98WHQL sertifikovani
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
Mirun Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
dados je napisao/la sledeće: | ...trebaju mi drajveri za graficku MSI VGA AGP NX6200AX TD256 256 MB i 64bit. Da li su dobri i drajveri za nvidia 6200 i da li bi sa drugim drajverima bolje radila graficka i da li imaju drajveri za moju graficku. |
Nema leba od te kartice. 64bit GF 6200 pa da je na njoj i 1Gb video memorije ne radi posao kod igrica. To je smeće, a smeću je mesto u Recycle Binu. Za igrice kupiti barem Radeon 9600XT. Prelazno rešenje Radeon 9800Pro. Ili kupiti GF 6600GT. I tako dalje u zavisnosti od finansija. Ta kartica neće raditi bolje bez obzira na to kakve ćete drajvere koristiti. Video sam kako to radi i znam šta pričam. Ova kartica je isključivo za poslovnu i multimedijalnu primenu, ali ne za 3D igre. Mogućnost igranja savremenih 3D igara samo uz pomoć ove kartice moguća je uz minimalni kvalitet prikaza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|