:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
interesuje me kako bi mogao ako postoji mogucnost i cime da flesujem moju eagle nvidia n6600 karticu u npr 6600gt jer sam cuo negde da to moze jest da sam joj vec izvadio dusu ali bi hteo da je ubrzam ako je moguce i tako trenutno je drzim na
cpu:500mhz(default 300)
mem:560mhz(default 500)
|
|
|
|
|
|
Sekulas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Apr 2005 Poruke: 29 Mesto: Beograd
|
|
neces uspeti
|
_________________ Pisao sam rečenice puno bolne i puno polne |
|
|
|
|
WERTHER Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 46
|
|
To moze uspjeti samo sa nekim modelima , posto su to iste kartice samo su kod 6600 tvornicki zakjucani pipelinei a kod 6600GT su otkljucani.E sad sve zavisi od modela oce li se flashovanjem BIOS a uspjeti otkljucati ti dodatni pipelinei , kod vecine ne uspije , tako da ti ne preporucujem da to radis jer bi mogao unistiti karticu
|
|
|
|
|
|
Mirun Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Ja znam da je moguće od GF 6800 napraviti super karticu GF 6800 Pro ili kako je već krste, otključavanjem, ali to ne drži vodu za običnu GF 6600 jer je kod nje sve otključano i jedino je problem što se ne koristi brza 1GHz memorija nego obična duplo sporija. Tako da promenom biosa bacaš karticu u smeće jer i garanciju gubiš i kvariš je garant!!!! Nadam se da već nisi pokušao Ja sam ipak za GF 6600GT kod koje nema potrebe bilo šta brljati 8)
|
|
|
|
|
|
sn4ke Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 20 Mesto: Kragujevac
|
|
pogledaj nesto na ovom sajtu:
www.elitesecurity.org
u opciji search,ima dosta nacina kako da je klokas
|
_________________ Homer is staring at Carmen Electra`s chest.
Carmen> Homer, my face is up here!!!
Homer > I`ve made my choice,dear! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|