:: |
Autor |
Poruka |
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
ponizavanje ne trpim vracam troduplom merom .......... izblamirala bi ga u drustvu gde bi najmanje ocekivao i onda ga ostavila.....bez obzira sto je to samo pocetak veze
|
|
|
|
|
|
Kikibombona Zvezdana prašina
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!
|
|
Nema teorije da bih to trpela.. koliko ti njega mozes da volis a zabavljali ste se 2 nedlje...?Cuj, razlozi omalovazavanja i nepostovanja, provokacije itd. su mahom to sto se osoba koja pribegava koriscenjem pretkodno navedenih, oseca iskompleksiranom.. mora da se dokazuje.. da se oseca bolje.. Zar vredi?
|
|
|
|
|
|
djinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140
|
|
Ja sam u stanju bas svasta da trpim (osim fizickog nasilja) iako mi drugi govore da se time ponizavam...Trudim se da se bar malo promenim
|
|
|
|
|
|
simbel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165
|
|
Ja imam dugačak jezik pa znam odgovoriti kad me netko za*****a, pa mi to ne bi smetalo.. Više mi smeta kad se za*****a s mojim osjećajima
|
|
|
|
|
|
gorec16 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 179 Mesto: Poreč
|
|
trpila bih za...anciju do određene granice,ali
da me ponižava pred svima tako nekim izjavama....
nema teoretske!!!!neka se J..e!
|
_________________ Bolje da me mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam!!! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nekad je gore trpeti pishicku torturu nego ista drugo na svetu..ond kada se izgleda savrseno..a znate da nije..kada iznapolja svi vide sjaj i glamur..a vi iznutra trunete..to kada dodje.onda vise ne mogu da trppim..ili pocnem da se raspadam ili odlazim..
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
mirjanica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 57
|
|
ako ti neko vec nakon 2 nedelje zabavljanja radi takve stvari onda je to znak da te ne postuje i po meni to odmah treba prekinuti
|
|
|
|
|
|
silly_one Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 117
|
|
neke male zezancije ok ali praviti od nekoga budalu... definitivno ne, zasto bi to trpila
|
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Pa spremni smo da trpimo onda dokle smo spremni, ne volim ponizavanja i ljubomoru i lazi, ali mislim da je zezanje ok, ali ne preterano...
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
sve ima svoje granice...treba nekad razlikovati salu od neceg sto je mozda vise podcenjivanje...mada i sala mora imati odredjene granice...ali sigurno da NEPOSTOVANJE!!!!!!,omalovazavanje,prevaru,LAZ!!!!!!!!,uvrede,i dreku ne bih trpela ni da je poslednji na svetu...onda bolje biti sam...a majstor sam da namirisem laz ili nesto sto mirise na to..jednostavno osetim
|
|
|
|
|
|
tdejo86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 59 Mesto: Subotica
|
|
obostrana zezancija je OK. Ali kad neko pretera, to vise nije dobro i trebalo bi to prekinuti
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
kolichina nashe ljubavi je kolichina bola koji mozemo da istrpimo......
znachi..sve je relativno.da li se volite ? ili je to samo flert ? ili usputna stanica ? ili se poznajete premalo ?...to je na nama da procenimo i donesemo odluku...strpljenje se ponekad isplati. oho..i te kako, ponekad je gubljnje vremena.
ako je ljubav..mora da ima malo boli.to je jednostavno uvek u vezi.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|