:: |
da li je muzika devedesetih bolja od ovih danasnjih zamislenih estradnoh zvezda? |
da |
|
77% |
[ 14 ] |
ne |
|
16% |
[ 3 ] |
NE PODNOSIM NI JEDNE NI DRUGE |
|
5% |
[ 1 ] |
NE RAZUMEM SE |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 18 |
|
Autor |
Poruka |
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Auuuuu e sad sam sve cuo,auuuuu ne mogu da verujem, zamolio bi te prijateljski da nepises vise nigde da je Snap diesel muzika ima da ti se smeju ljudi brata mi mog, ja konkretno se ne smejem meni ovo vise dodje da placem kad sam procitao sta si rekla
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Pa moras priznati ULT_RAS da je Snap imao par pesama u tom fazonu kao npr. Rhytam is a dancer, to je muzika koju bih ja nazvao dance muzika 90-ih, cak ju je Jugovic pustao u emisiji i nazvao je tim imenom!!!
|
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Brate zeldi je keva zika kada imas 15 godina, pocnes da se lozis na Kneleta i kompaniju i fon ti zvoni "samo zelim da znam" ali, bez uvrede, Odrastes i taj period te prodje, ali uzivaj dok si brz 8)
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Brate mogu ti reci da me je taj period odavno prosao, odavno je trenerka ispasana, maxare u kutiji, a kozna jasa skuplja prasinu u ormanu, ali sto se tice muzike verujem da me nikad nece proci. Fon mi ne zvoni "samo zelim da znam", ali i dalje mislim da je ta pesma Vrh. To o cemu ti pricas je zivot napaljenih klinaca, uglavnom sa novog beograda, koji se jos uvek loze na podzemlje i zestoke momke...
|
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Posto sam odrastao u Blokovima (najgori deo Novog Beograda) toga sam se nagledao koliko hoces, a sta vise i meni je telefon zvonio "samo zelim da znam" i bas sam gotivio tu muziku, ne zbog kriminal fazona (dobro na pocetku zbog toga), vec zbog toga sto dugo vremena nisam mogao da nadjem muziku koja mi lezi. Sada kada sam je nasao zeldi me je totalno smorio i ne mogu da ga slusam svaki dan, ali pozdrav za ne-krimi fazon
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
sn00py Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jul 2005 Poruke: 527 Mesto: tuj negde u BG
|
|
Skoro sam se podsetio da sam kao klinac ludeo za tom muzikom... Naime sestra je slushala i pored nje sam upoznao tu muziku..
Sada prikupljam tada najpoznatije i najbolje pesme...
|
_________________ Don't piss me off! I'm running out of places to hide the bodies.
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Ne kazem tacno je da klinci na silu slusaju zeldi muziku i kontaju da su zato ludi, ali to su samo klinci
|
|
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
To su pesme moje mladosti i uvek cu ih se rado secati i rado ih slusam i sada...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Liliana je napisao/la sledeće: | To su pesme moje mladosti i uvek cu ih se rado secati i rado ih slusam i sada... | Bravo Liliana, izrazito postujem kad neko stoji iza onoga sto je nekada radio, a ne da kad god predje na nesto novo pljuje po onom predhodnom!!!
|
|
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
Otvaram ovu temu jel me zanima razmisljanje ljudi o ovoj muzici!!!nadam se da svi znate o kojoj je rec!!!Za one koji ne znaju to su Dr. Iggy,Dee Monk,Electro team,W-ICE power,Beat Streat i mnogo mnogo drugih!!!Jednostavno po meni ovo je nasa najbolja muzika i da ne bezimo od istine,svako je ovo slusao u vreme 90-tih!!!Ja sam medju onima koji i dalje prate taj stil!!!Jednostavno ne mogu da shvatim da danasnje pevacice dolaze do albuma tako sto se prvo po*ebu sa pola estradnog vrha,i da su nam uzori taj olos koji ko zna kako je dosao do albuma!!!Ako ima mojih istomisljenika nek napisu neki komentar!!!iskreno voleo bi da se vrati ova muzika
A grupa koju najvise volim je Dr. Iggy i sa zadovoljstvom mogu da vam kazem ce do kraja godine izaci njegov singl,a pocetkom sledece i novi album,saznao sam iz meni bliskih izvora!!!
Pozdrav svima!!!!DENS '91 FOREVER
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma taj dens je nepravazidjen i ja ga i dan danas slusam,danas ti je sve odvratna komercijala.definitivno danas nema tog zvuka ni ritma koji je definitivno jedinstven.A sta reci vise osim i das e i dan danas slusa po diskotekama...(naravno onim normalnim).A danas mnogi pricaju kako im je to detinjasta i prevazidjena muzika medjutim koliko sam video svi je znaju i s uzitkom pevaju kad se pusti,sto nije slucaj za ove danasnje skidacice kojima se pesme zaborave cim izadje sledeci album...
Nazalost vise te muzike nema,al srecom ja sam nabavio dosta veliku kolekciju tog dobrog starog densa tako da mogu da uzivam u njemu kad mi se oce(cak mi i devojka kaze da sam ja sam dzuboks za stari dens posto ga stalno pevusim...).Pa sad ko hoce neka kaze da sam detinjast al to su bili i tekstovi i melodije.A ne ovo sada tipa cekam te kod kolima,haljinu mi svuci s ku.ac me dotuci,itd a da ne pricam o melodijama koje su identicne grcke i turske,itd.
Jednostavno vise nema one dobre stare muzike koja je imala smisao i poentu u svakom smislu,taj dobar ritam nenadmasan zvuk i univerzalne i istinite tekstove koji su imali smisao...
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
u potpunosti se slazem!!!Meni ljudi pricaju i da sam lud sto to slusam,i bas im to govorim sto si ti sad naveo,da je to i muzika i reci i ritam!!!!takodje ako tebi ili bilo kom drugom treba neka pesma u ovom fazonu neka kaze,imam i ja stvarno ogromnu kolekciju!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|