www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Taki tebi za rodjendan
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Ceka te
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 01 Feb 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Taki tebi za rodjendan Na vrh strane Na dno strane

Sve sto pozelis da ti se ostvari
a ono sto te muci brzo zaboravi
zdravlja i ljubavi sto vise
a ostale probleme neka odnesu kise
veoliku pusu saljem ti ja
povodom tvog rodjendan Wink

Nek ti se dani u tvom zivotu
sto lepse i sto sretnije trose
nek te pogodi sve sto je lepo
a promasi sve sto je lose Razz

Da bi tvoje ruke dotakle zvezde na nebu
da najlepsi ostvari ti se san
da ti sunce uvijek sja u tvom zivotu
to su moje zelje za tvoj rodjendan

Sve sve sve sve najbolje!!!Cmok* :zaljubljena:
:ILoveYou:

taki78
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Sep 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 12:06 am    Naslov poruke: :o) Na vrh strane Na dno strane

hvala miss kitty cmoka :redlips2:

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 10:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan ti rodjendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :redlips2: :redlips2:

i zelim ti ih jos mnogo veselih i zdravih!!! :rodjendan: :rodjendan: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :rodjendan: :cvetic: :zdravica:

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 10:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i od mene sretan ti rodjendan

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I stoti deo srece koju ti zelim, bio bi dovoljan da budes presrecna, srecan rodjendan :new-bday:

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Toplica Milan
Banovan!

Balkanska korida
Balkanska korida

Godine: 52

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Senje - Cuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taki srećan ti rođendan

† Gospode Isuse Hriste sine Boga živoga pomiluj mene grešnoga.

taki78
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 11:32 am    Naslov poruke: hvala vama svima. Na vrh strane Na dno strane

:redlips2: puno poljubca vama od mene.

knjaz_milos
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Bgd-Kaludjerica city

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 12:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga moja!!!!!!!!

pisem ti ovo pismo u nadi da ces ga procitati Wink

zelim ti sve najbolje od srca i da ti se sve zelje ostvare !!!! ma ljibim te punoooo

marko83
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 41

Datum registracije: 16 Avg 2004
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

taki legendoooooooo narodne muzike Mr. Green Wink Shocked

srecan rodjendan zelim ti sve naj naj naj i da ti se sve zelje ostvare!!!! i saljem ti 1000 poljubaca iz hladnog Beograda Wink Embarassed

taki78
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 12:50 pm    Naslov poruke: :o) Na vrh strane Na dno strane

ljubim ija vas puno puno 100000000000 puta i jos vise :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2:
i to jos nije dosta za vas

i miss kitty stoje to za mene uradila cmok

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan i od mene...Wink sve najbolje i da ti se sve zelje ostvare...Wink :rodjendan::rodjendan::rodjendan:
:kapa::kapa::kapa:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sReTaN rOdJenDaN i sWe nAjBoLjE u zIwOtU tI zeLim........... :new-bday: :headbang: :occasion1: :occasion7: :wav: :176: :117: :120: for you :band: malo muzike..... Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Taki tebi za rodjendan Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon