www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

AdryR zelje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 17, 2006 5:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Vam na trudu! Very Happy

imam jos jednu zelju za ovaj tjedan--ako mozete pronaci od OK Banda Oko mene lete svi! thnx a lot! ciao! Smile

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 17, 2006 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto je u zeljama za tebe i lepo se provedi za vikend Wink

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno hvala, potrudit cu se! Wink

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
evo i mene opet! Smile
prckala sam nesto po starim audio kasetama i pronasla sam neke jako, jako stare pjesme koje su u to vrijeme bile veliki hitovi, pa me zanima da li postoji mogucnost da ih nabavite?!
evo, za pocetak: nina badric & emilia kokic--ja sam vlak! znam da je ovo so old and so pop or whatever, ali vratilo me u skolske klupe i djecje ludiranje, pa bih ju uistinu voljela ponovno cuti!
thnx a lot!
ciao! Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 3:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AdryR je napisao/la sledeće:
nina badric & emilia kokic--ja sam vlak

Pesma je u muzickim zeljama.

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
Ajme, ne mogu vjerovati, pa vi ste stvarno fenomenalni! Puno vam/Vam hvala! Very Happy
dakako, imam ja jos oldies! Wink da li biste mozda mogli pronaci od grupe Riva--Rock me baby?! thnx a lot!
ciao! Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajme, ne mogu vjerovati, pa vi ste stvarno fenomenalni! Puno vam/Vam hvala! Very Happy

Ko kaze suprotno, laze! Very Happy

da li biste mozda mogli pronaci od grupe Riva--Rock me baby?!

Bese to davne 1989. godine kad je jedna grupica otisla na Evroviziju da predstavi dobru staru Jugoslaviju na takmicenju! Sad

No, pesma ti je u muzickim zeljama. Ali sledecu pesmicu ti stavljamo kad nakuckas 270 poruke! Wink

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
ok, no problem!
guys, u rock! Wink
thnx a lot!
ciao! Very Happy

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
I'm back! Zazeljela se vase brze usluge! Mr. Green Wink

a muzicka glasi: SMS--Do tebe mi je stalo! nadam se da nece biti problem nabaviti ju! thnx!
pretrazivala sam download sekciju, nisam nista pronasla, ali nemojte me drzati za rijec, jer cini mi se da mi search bas i ne ide od ruke! Sad
thnx a lot!

ciao! Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 2:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SMS--Do tebe mi je stalo!

Pesma ti je u muzickim zeljama! Wink
PS: Dobar izbor, jako volim ovu pesmu! Very Happy

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!

Jugović je napisao/la sledeće:

PS: Dobar izbor, jako volim ovu pesmu! Very Happy

I'm glad you like it! Evo barem jedna zelja i po Vasem gustu! Wink

thank you so very much! Very Happy
jos uvijek se ne mogu nacuditi vasoj brzini! Wink

imala bih jos jednu zelju, ako nije problem, a ona glasi: alan hrzica--pogodila me sudbina! nadam se da ju imate tamo negdje zatrpanu medju (relativno) starim stvarima!
thnx a lot!
ciao! Smile

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Houston, we've got a problem again!!! Sad

upravo sam downloadirala i poslusala pjesmu koja bi trebala biti od SMS--do tebe mi je stalo, ali, na zalost, to nije ta pjesma---koliko je znam nije, a recimo da sam ju cula nekoliko puta! ova je nesto: da li znas...znas li da mi srce stane kad mislim na one dane or smth?! zamolila bih vas ako vam nije problem da mi kazete naziv ove gore navedene pjesme, te ako mozete da mi stavite pravu Do tebe mi je stalo! thnx a lot!

znam da mnogo trazim, ali sta cete sa mnom, takva sam! Wink
please?! pretty please?! [-o<

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> AdryR zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon