:: |
Autor |
Poruka |
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
Nece mi sad nesto ovde u sobi nemam signala pa nece na GPRS, ali ne brini probacu kad podjem u skolu
poz
|
|
|
|
|
|
malimravak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 19 Dec 2005 Poruke: 210 Mesto: Split
|
|
Ma ljudi,malo je toga mukte....malo.
|
_________________ Ovo je mali korak za čovjeka
ali veliki za čovječuljka! |
|
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
Mislim da si u pravu retko se nadje nesto za dzabe , ali bas dzabe
|
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
patkan92 je napisao/la sledeće: | Mislim da si u pravu retko se nadje nesto za dzabe , ali bas dzabe |
Pre je bilo mnogo vise sajtova s tom mogucnoscu kao sto je bio npr. www.time2bcool.com i sad sam sam zaboravio al znam da sam ono bas u Favorites imao brdo sajtova koji to nude i da mi nikad nije bila frka da posaljem SMS s neta.
Bilo je cak jedno vreme i ono za 063 sto posaljes email na dresu npr. 123456@063.sms.mobtel.co.yu tako neka sema i stigne poruka.
Al steta sve je provaljeno i ono..tesko se bas moze naci nesto for free kad god zelis.
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
SezamPRO flat za 660 dinara i imas valjda 100 besplatnih SMS poruka, a eto, ja to recimo uopste ne koristim, a mogao bih
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | SezamPRO flat za 660 dinara i imas valjda 100 besplatnih SMS poruka, a eto, ja to recimo uopste ne koristim, a mogao bih |
Vidis ja to nisam ni znao...
Koji flet koristis kod njih? Imas li aDSL ili?
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
red_devil Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330
|
|
www.orange.ch
Ali moras imati njihovu karticu, biti njihov korisnik, i onda se samo prijavis i saljiiii.... koliko ti dusa zeli....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil je napisao/la sledeće: | www.orange.ch
Ali moras imati njihovu karticu, biti njihov korisnik, i onda se samo prijavis i saljiiii.... koliko ti dusa zeli.... |
Ih pa da zivim negde ko ti preko grane ne bi mnogo ni razmisaljo o takvim stvarima
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
losmi200 je napisao/la sledeće: | NenadS je napisao/la sledeće: | SezamPRO flat za 660 dinara i imas valjda 100 besplatnih SMS poruka, a eto, ja to recimo uopste ne koristim, a mogao bih |
Vidis ja to nisam ni znao...
Koji flet koristis kod njih? Imas li aDSL ili?
Poz
losmi200 | Dialup flat... odakle meni aDSL
Inace, to vazi samo za 062/3/4/5 mreze.
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
|
|
|
Taca89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2006 Poruke: 11
|
|
da,locomby vishe ne radi i ja koristim mig33,nije losh ako je neko dobre volje,mogu da ga uchlanim xe xe a moze i sam da skine program sa wap.mig33.com ali ja onda necu dobiti 30 besplatnih poruka...shmrc a kakav je taj clicate?Odoh da vidim
|
|
|
|
|
|
Taca89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2006 Poruke: 11
|
|
pa ne snalazim se bash na tom sajtu...dobila sam neki kod koji mi je stigao preko sms-a a ne znam gde da ga ukucam...i koliko ima besplatnih poruka,jel kao locomby 5 dnevno ili?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|