:: |
Autor |
Poruka |
BORIS_88 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 82 Mesto: PODGORICA
|
|
Ja sam za Jadransku ligu ipak je kvalitetnija.
|
|
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
ne. sto bi mi punili tudje hale, a nasa liga je sve slabija i slabija?
isto tako mislim da nije zabrana igranja gurovicu nije bila na mestu. zato jedno veliko NE za ovu ligu.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
Dalma93 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 2
|
|
niko_kao_Bane je napisao/la sledeće: | Sta mislite o jadranskoj ligi, koliko je ona korisna za nasu kosarku??? |
Ona pomaze svim klubovima financijski
zato je i korisna.
Edit by Belphegore
|
|
|
|
|
|
piri83 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Jan 2006 Poruke: 4 Mesto: Nis
|
|
Moje misljenje je veliko NE......
Pomazemo Bosancima i Hrvatima a nama odmazemo.Domaca liga
gubi na kvalitetu.Pozdrav
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
nekada sam bio za,ali ovo vise gubi smisao...prvih cetiri ekipe su nase,jeste da dolazi vise ljudi na utakmice,ali...Ipak,s'obzirom na broj nasih ucesnika,i ako se nesto veliko ne promeni treba prekinuti i vratiti se u domacu ligu!!!!!!
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
s@njin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 57 Mesto: Sarajevo
|
|
Kao navijac sarajevske Bosne,mogu da kazem da se zbog GYL kosarka u Sarajevo (pa i BiH) vratila na velika vrata! Prosjek navijaca u dvorani "Mirza Delibasic" iznosi nekih 6000,bez obzira gostuje li Partizan, Zvezda, ili Zagreb i Geoplin... Dokaz za to je i odluka rukovodstva GYL da se final 8 (nakon proslogodisnje sramne posjete) igra u Sarajevu. Sto se ispada na tribinama tice,toga je iz utakmice u utakmicu sve manje,a u prilog tome ide i izjava trenera Partizana,Vujosevica,sa nedavnog derbija (Bosna-Partizan 93:90),da mu je bilo zadovoljstvo igrati pred sarajevskom publikom! Slazem se da su klubovi iz SCG jos uvijek ispred ostalih klubova,ali i nasa (BiH) kosarka itekako napreduje. Uostalom u Sarajevu su "pali" Partizan,Hemofarm,Zvezda,Cibona,Olimpija,dakle klubovi koji igraju evropska takmicenja. I Siroki nakon male stagnacije,ponovo napreduje. Dalje,klubovi iz lige 10 daju svoj maksimum kako bi u domacem play off izborili GYL,a samim tim se dobija na kvaliteti. Koliko se sjecam "slucaja Gurovic",zabranjen mu je ulazak u drzave u kojima bi njegova tetovaza pojacavala,ionako prisutnu nacionalnu netrpeljivost. Nudjeno mu je da igra sa nekim povezom,koji bi prekrio tetovazu,sto je on odbio. Obzirom da je doveden kao veliko pojacanje,mislim da je time samo nastetio svome klubu.
Da ne skrecem s teme,Goodyear Liga ima moju punu podrsku (uz male korekcije),kako bi kvalitet ex-Yu kosarke podigla na najvisi moguci nivo,gdje mu je i mjesto!
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
U svakom slucaju sam protiv.pa evo ovih dana se i sami ucesnici iz hrvatske i slovenije bune i traze istupanje.to je losa ideja od samog starta,unistice nase manje klubove definitivno.
|
|
|
|
|
|
djapeman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 72 Mesto: Нови Сад - Србија
|
|
Dalma93 je napisao/la sledeće: | niko_kao_Bane je napisao/la sledeće: | Sta mislite o jadranskoj ligi, koliko je ona korisna za nasu kosarku??? |
Ona pomaze svim klubovima financijski
zato je i korisna.
Edit by Belphegore |
Да коринса је за клубове, али не за кошарку! (бар не Српску)
Надам се заиста да ће словенци и хрвати иступити па да се расформира лига! Зашто би Звезда и Партизан пунили хале у Сарајеву и Љубљани кад могу у Суботици, Краљеву, Новом Саду, Вршцу...
|
_________________ Само слога Србина спасава |
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
U svakom slucaju ne!! Pogledajte na sta nam sad lici liga!!!
|
|
|
|
|
|
glumac86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG
|
|
Ne znam sta drugi mislie ali sam ja protiv toga!
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Ne treba igrati Jadransku ligu jer korist imaju samo klubovi iz objektivno losijih prvenstava od SiCG! Bolje puiniti dvorane u Cacku, Leskovcu, Nisu, Kraljevu, Krusevcu nego tudje!
|
|
|
|
|
|
bosnovi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2005 Poruke: 54
|
|
jadranska liga je super stvar jer samo zajedno možemo da opstanemo kao što smo bili nekad u jednoj državi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|