:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Vec osam hiljada porukica aaaaaaaaaa svaka cast Tucko, samo nastavi takoooo... :triplets: :greenjumpers: :wave:
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Bravo TucKo.
Samo tako nastavi.
|
Poslednja prepravka: Toplica Milan on Pon Feb 20, 2006 8:11 pm; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Bravo TucKo stvarno si ubacio u 5 brzinu samo tako nastavi .Nadam se da će tako i
tvog grad da napreduje kao i ti možda se vidimo na gitarijadi ko to zna (u poverenju ako me žena pusti).
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
sve cestitke i da napises jos puuuuno poruka
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
@*Jovana* hvala, nemoj da me kaznis...i naravno da cu provesti jos puno vremena ovde...
@Sascha336 hvala puno delijo
@pinkie naravno nema stajanja hvala
@Ludica_S hehe, pa brz sam ja idemo dalje, hvala
@Toplica Milan hvala, hvala
@maglovski hvala, najavi se ako dolazis, ja i ne volim tu kitarijadu nesto...i ovako mi je preko puta kuce
@vladeling hvala, naravno
Hvala svima jos jednom najbolji ste!
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Sve cestitke i od mene Tuckalo, i samo napred!!!
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Bravooooo, cestitam ti i ja dolazak na 8. sprat, a sada zelje zelim ti da napises jos puno puno puno postova, predjes puno spratova, da imas sto manje posla oko nasih greskica na igricama i da provedes jos mnogo lepih trenutaka s nama na ovom forumu :zdravica:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
@lekicb hvala puno
@skorpijica hvala i tebi...vi nemojte da pravite greske pa nece biti posla naravno da cu ostati ovde jos dugo
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam tucko!!!!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Drug sve cestitke i od mene sve najbolje ti zelim
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|