:: |
Autor |
Poruka |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve cestitke i od mene sve najbolje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Hvala gago i ja tebi želim da se super provodiš na ovom sajtu .
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Karlovcanu zelim da se popne na 100. sprat, najmanje!
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
sve cestitke od mene maglovski, samo tako nastavi i zelim ti da jos dugo ostanes osa nama
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
|
|
|
AUU brate biće mi puno do stotog sprata no vidim da se ti polako približavaš 10 samo tako nastavi i hvala ti na čestitkama .
-Tucko hvala i tebi na čestitkama što si mi poželio nadam se da će se tvoj grad vratiti na staru slavu bar onako kad sam ja u njemu služio vojsku stvarno je bilo nezaboravno i provoda a bogami i po koja snaša.
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
cestitke i od mene za dolazak na prvi sprat, da ostanes sa nama jos duuuugo, duuuuuuugo.....
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Vladeling na čestitki i naravno da ću ostati na najboljem
sajtu što i tebi želim.
|
|
|
|
|
|
Pantelija Topalović Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 372
|
|
Komšo moj imaš pozdrav od Pantelije i vidim da si napredovao...bravo svaka čast...pozdravi nam snajku i mačka
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
oo macak pa cestitam!!!!!!!! :vezbe:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Pantelija nadam se da ćeš se sada odlično osećati na ovom sajtu gde ima druženja.
Hvala zilika nadam se da ćeš malo otupiti tvoj bič bogme Toplicu si dobro udarila
no kako se kaže pamti pa vrati,nadam se da ćeš malo omekšati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|