www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

FREE SMS Sajtovi ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
Mirel123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskreno da vam kazem ja vas nisam nista shvatio Very Happy hehe aj sad cu ja to probati nes iscupati

excelpagems
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne rade svi sajtovi.

patkan92
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 1:24 pm    Naslov poruke: pa Na vrh strane Na dno strane

Pa znao sam ja to ali ne znam da li svi bas rade skoro ne jedan

pozzz!!!!

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 14 Jan 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa wap.mig33.com je free slanje poruka neko vreme tj. dok ne uclanite nekog preko vas, kao sto ste i rekli gore!
E sad ko ce se preko koga uclaniti....i da li ce-nemojte se bezveze svadjati.
Poz
losmi200

patkan92

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 6:49 pm    Naslov poruke: ! Na vrh strane Na dno strane

Mozes li mi malo to pojasniti , na primer ako ja sad odem na taj wap sajt mogu slati besplatno poruke a kad uclanim ja nekog novog onda dobijam kao neke dodatne poene za slanje poruka???????

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 8:16 pm    Naslov poruke: Re: ! Na vrh strane Na dno strane

patkan92 je napisao/la sledeće:
Mozes li mi malo to pojasniti , na primer ako ja sad odem na taj wap sajt mogu slati besplatno poruke a kad uclanim ja nekog novog onda dobijam kao neke dodatne poene za slanje poruka???????

Odes na taj wap sajt, instaliras taj program sto si skinuo s njega, saljes poruke koliko mozes i kasnije posaljes pozivnicu nekome i taj neko kad se uclani ti ces dobiti jos ne znam ni ja koliko free sms poruka i tako u krug.
Poz
losmi200

patkan92

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 9:20 pm    Naslov poruke: re: Na vrh strane Na dno strane

a moram li to preko mobilnog ili mogu i sad na kompu da odem na taj WAP sajt???

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 12:07 am    Naslov poruke: Re: re: Na vrh strane Na dno strane

a moram li to preko mobilnog ili mogu i sad na kompu da odem na taj WAP sajt???

Mozes preko Opere da odes da vidis WAP sajt ali ne i da koristis taj program!
Program je JAVA i radi na mobilnim telefonima iskljucivo.
Poz
losmi200

patkan92

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 12:18 am    Naslov poruke: a D LI Na vrh strane Na dno strane

a da li mogu da ga skinem sa mobilnog jer nema polse infrared da prebacim u phone?

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 12:38 am    Naslov poruke: Re: a D LI Na vrh strane Na dno strane

a da li mogu da ga skinem sa mobilnog jer nema polse infrared da prebacim u phone?

Naravno..
Odes u svoj WAP browser odes na adresu wap.mig33.com i imas dolw DOWNLOAD pise velikim slovima!
Skines ga i sam fon ce ostatak uraditi...
Kad to odradi pokrens ga i to je to...
Ucalnis se i dalje znas i sam.
Poz
losmi200

patkan92

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 1:14 am    Naslov poruke: aha Na vrh strane Na dno strane

da sad sam ukapirao kako to ide ali sve jedno cu to isprobati sutra sad idem da spavam

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 10:11 am    Naslov poruke: Re: aha Na vrh strane Na dno strane

da sad sam ukapirao kako to ide ali sve jedno cu to isprobati sutra sad idem da spavam

Isprobaj pa se javi...
Poz
losmi200

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> FREE SMS Sajtovi ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 2 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon