:: |
Autor |
Poruka |
zucko11 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Nov 2004 Poruke: 11
|
|
Ponovo se javljam jer imam jos koju muzicku zelju!!! Pesmu peva DZEJ i cini mi se da je sa njegovog prvog albuma a ako nije sigurno je sa pocetka njegove karijere. Pesma nosi naziv "Jedan, dva" (zaigrali mladi na poselu). A moze i ova nova pesma njegova u duetu sa novom zvezdom granda "Ima ona sve" (lepo lice ko iz magazina) A da moze i od Vesne Zmijanac "Za srce si me ujeo". Ja bih bio EXSTRA srecan da mi ispunite sve tri zelje a za BIH duet stvarno svaka cast... Unapred hvala i svaki pozdrav od vaseg vernog korisnika...
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Dzej ce biti postavljen pesma Jedan,dva,ta pesma Ona ima sve nasla sam samo video,mp3 nisam,a pesma za Srce si me ujeo peva Zorica Brunclik,od Vesne nista nema pod tim nazivom
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Dzej je u Muzickim zeljama
|
|
|
|
|
|
He ovako,pesma od Vesne se ne zove tako to je sigurno... A Dzej i Igor pesma je dignuta u muzicke zelje...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|