:: |
Autor |
Poruka |
marina20 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Feb 2006 Poruke: 63 Mesto: Kladovo

|
|
U toj crkvi je sahranjen Hajduk Veljko!!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
divna prezentacija mora priznati...u Negotinu nikada nisam bila, osim jednom kada sam prolazila tim delom zemlje...sta znam...cela ta Negotinska krajina mi je nekako ista...slabo se ulaze u te krajeve
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |

|

|
|
Pa taj deo je jedan od "najbogatijih" tako se kaze! Svi zive po inostranstvu, imaju kuce kao zgrade itd. Al ulice u Negotinu su uzasne, ljudi koji tamo zive nemaju para. Cista beda, al sta je tu je!! Kladovo je najlepsi grad u tom kraju. Leti je puno turista i "gastarbajtera" Ima dobrih kafica
|
|
|
|
|
 |
SanjaBojan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 1

|
|
Negotin je predivan gradic na istoku Srbije!!! Ima lepih mestasca za izlaske... Club 501, odlican kafic koji je uvek pun, svakog vikenda je svirka uzivo, kafic za fensere... Tequila, najbolji kafic za ludi provod, narodnjaci, tehno zurke i jos puno toga... Proverite... Ima dosta lepih picerija, poslasticarnica i restorana... Nadomak Negotina ima i plaze... Tako da je EXTRA!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|