:: |
Autor |
Poruka |
dragan13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 152 Mesto: Mol
|
|
Evo i ja da ubacim novcic u fontanu zelja:
Vec neko vreme trazim jednu pesmu koju nisam ni znao kako se zove a takodje ni ime pevacice ali mislim da sam to konacno provalio. Jos samo da uspemo nekako zajednickim snagama da je pronadjemo:
U pitanju je makedonska pevacica Maja Grozdanovska Panceva a pesma se zove "Barbika". Koliko sam uspeo da saznam njen album je radio Ceda Cvorak.
Eto to je ta moja muzicka zelja, znam da nece biti jednostavno ali nadam se da cete barem pokusati.
|
_________________ ...:::... RADIO ADA FM 107,7 MHz ...:::... |
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
E pa to je pesma iz 2004 godine koji naravno imamo.Eto je u zeljama uzivaj 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Svaka cast Za domaci.de nema teskih zadataka.
Inace, ovo je makedonska verzija a ja sam na jednoj domacoj TV video spot sa srpskom verzijom. Predpostavljam da te verzije nema na albumu koji vi imate. Ako slucajno ima bilo bi lepo cuti i nju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo jos jedne zelje:
muzika iz filma DAVITELJ PROTIV DAVITELJA. Pesma se zove BEOGRADSKI DAVITELJ (Bejbe, bejbe zatvori oci sada, bejbe bejbe zatvori svoje oci... sledi poljubac)
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
dragan13 je napisao/la sledeće: | Evo jos jedne zelje:
muzika iz filma DAVITELJ PROTIV DAVITELJA. Pesma se zove BEOGRADSKI DAVITELJ (Bejbe, bejbe zatvori oci sada, bejbe bejbe zatvori svoje oci... sledi poljubac) |
Pesma ti je u Muzickim Zeljama
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|