www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dve devojke jedan muskarac ???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 14, 2006 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi! ovako, nakon svih procitanih komentara: naravno da mi je to zelja, pa nisam bas od kamena! ne, nisam pijana ili nesto slicno dok o tome razmisljam (zapravo, nikada ne pijem)--zapravo sada bi mi dobro doslo malo takve igre! na moju veliku zalost, nisam imala priliku probati threesome sa jos jednom curom, ali ne svojom krivnjom, jer, kao sto si i mogao primijetiti, nisu bas sve odusevljene tom idejom (iako mi nije jasno zasto? Mr. Green ) bila sam blizu, ali, naravno, curi je udarilo u glavu da ona ipak nije 'takva'! a kakva to, molim lijepo? Question ali cim probam, javim ti, jer znam za sigurno da mi nece biti ni najmanje zao!
btw, mislim da bi trebao znati da godine nemaju bas puno veze sa 'kolicinom' sexualnog iskustva! trust me!
ciao! Smile

sesar6
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 15, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja takoder nisam probao i naravno da bih htio ispuniti tu musku fantaziju ali si istovremeno postavljam pitanje kako bih reagirao kad bi mi cura predlozila to. sve u svemu lijepa fantazija ako se ostvari super ako ne nista

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 15, 2006 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uopste nije losa kombinacija....jako mi se svidja (pa zar postoji neki muskarac koji se ne bi slozio samnom?)

Love don't let me go

dexy-bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Avg 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 16, 2006 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

veoma zanimljivo ali nisam imao priklike sa 2,sve se lase da me druga ne ukrade pa ne zele da me dele...... Razz

steva87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 05 Jan 2006
Mesto: VELIKA PLANA

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lepo,lepo... cak i ako to nisam doziveo,mislim da je extra party 8) Arrow

thanatos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 21 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

San svakog muskarca,al nisam probao,nemogu da nadjem dve da ih ubedim u to

valisboy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 27 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probao, par puta Embarassed Dobar sex, čisto "animalno pražnjenje" !!! Devojke su bile baš nevaljale i inspirativne. Malo su se igrale i među sobom. Divan prizor, nema šta ... Wink Mada nije to pravo vođenje ljubavi, nema emocija, kao kada si sa osobom koju voliš (one on one). Trojka mu dođe više rekreativno Rolling Eyes

Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volela bih da probam....kao i drugu varijantu, sa dva muskarca....mozda uskoro i probam, postoji neka kombinacija....prosto radoznalost je u pitanju....

Srdjan82
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 28 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obicno dosta njih kazu da su probali
ali od njih 1000 to se mozda posrecilo samo jednom

vladanmilosevic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 15 Nov 2006
Mesto: brežice

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rodos 2000. malo više alkohola i eto akcije.skratka dve nemice.ja mislim da svaki muškarac treba da proba

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probala sam samo s curom, a ne bi više Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam probao ali to mi je velika želja,nedaj bože da to još budu bliznakinje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Dve devojke jedan muskarac ??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon