:: |
Autor |
Poruka |
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Treba mi pesma Ivana iz Berana
ilimar2004@yahoo.com
Trazim i pesmu Moja je ljubav samo za tebe, peva Adrijana Bozovic
|
Poslednja prepravka: ILIMAR on Čet Feb 16, 2006 7:41 am; ukupno izmenjena 4 puta |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Pesma se zove "Ivana se kroz Berane seta",evo saljem ti....
P.S. Ispravi temu u "Ilimar trazi"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Sto se tice pesme od Branke Scepanovic,ako neko zna naziv ili bar ceo refren da znam koja je pesma-ja bih ti poslao...ovako-ne znam koja je pesma a ima ih dosta da sve skidam...
P.S.Moram ti reci da ovako ne treba da pises nove postove za pesmu koju trazis,jer pogledaj sada svoju prvu poruku koju si prepravljala tri puta (!) - a pogledaj moj odgovor ispod! Slozices se da neko sa strane kada gleda reci ce da sam JA promasio temu,a ne zna da si ti trazila jednu pesmu pa prepravljala...
Elem,za svaku pesmu koju pises ne prepravljas prethodnu pesmu vec pises novu poruku u okviru ove teme,a samo ako je tvoja poruka poslednja napisana,onda ides na "edit" i dodas sta si jos zaboravila!!!Pozdrav
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
Treba mi pesma koju peva Branka Scepanovic, ne znam joj naslov, a ide 'ja volim svaku stopu dje moja noga kroci, za svoju rodnu grudu dala bih i svoje oci.....'
ilimar2004@yahoo.com
PS Hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|