:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Da, mojoj sekici PiNkLaDy je rodjendan 16.02., ali ovo nije preuranjeno! Zelim da budem prva koja tje joj chestitati, zelim da ovime unesem lepe zelje & lepe rechi u njen zivot ranije, kako bi joj sretja uvek ranije na vrata kucala, a ona bila shirom otvorena, kao vrata nashih dusha koje smo jedna drugoj otvorile...A i zelim da pripremim teren za sutrashnji dan, da je zatrpam iznenadjenjima shto pre
Najdraza moja sekiceEeEeEe, zelim ti sretjan, NAJsretjniji rodjendan :new-bday: , da si mi zdrava, sretjna, voljena, uspeshna...!!! Zelim ti josh tone & tone predivnih trenutaka ispunjenih ljubavlju, mnoshtvo uspeshnih letova, da mi budesh sjajan moderator Domaceg.de, zelim ti da uvek budesh moja sekica medena, NAJmedenija :angel1: , ma, sve ti NAJ, NAJ ja, sekice, zelim svakodnevno, svakominutno, svakosekundno, a ovom prilikom posebno !!!
Sekice moja, svaki dan donosi ostvarenje ponekog sna, samo ga treba prepoznati, u osmehu, u pogledu, u sluchajnom dodiru...a onda se zvezde pobrinu za ostalo, kao shto to uchinishe jedne '85-te na ovaj dan...Josh jednom, happy birthday, honey!!!
Dance, as though no one is watching,
Love, as though you've never been hurt before,
Sing, as though no one can hear you,
Work, as though you don't need money,
Live, as though heaven is on earth,
Shoot for the moon;
even if you miss it, you will land among the stars,
May your future be worthy of your dreams!
Here U R, sekice, buket pink ruza za moju PiNkLaDy
I, naravno, tortica...& pitjence za zurkicu !
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
Poslednja prepravka: Annabel_Lee datum Čet Feb 16, 2006 3:21 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
:wav:
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
|
:hearts:
|
|
|
|
|
|
|
|
Iii...pink vatromet u tu chast!!!
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Evo i ja da se ukljucim u pozdravima...sve najbolje zelim mojoj dragoj drugarici pinklady
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Sekice moja najdraza....:dvasrca:
Bas si me iznenadila...Ovo je zaista divno iznenadjenje...Ne znam kako da ti zahvalim na svemu,na svakoj lepoj reci,na svakom divnom trenutku koje smo i koje cemo jos provesti zajedno... Sekice,uvek cu biti zahvalna sudbini sto sam te nasla,sto postojis,sto te imam i sto si moja sekica...Hvala ti,sekice,sto si uvek uz mene,sto delis samnom sve divne i srecne trenutke,ali isto tako si uz mene i kada zaskripi... :zagrljaj: Ja bih bila najsrecnija kada bi nam svima zivot samo lepe i divne stvari donosio i kada bi delile samo divne trenutke,ali zivot nije bas takav...on nas ponekad iskusava,stavlja nas na probu i tada dolazi onaj trenutak kada zaskripi...a u takvom trenutku si ti,sekice moja najdraza,bila uz mene i pruzila mi bezuslovnu pomoc i podrsku... :zagrljaj: sekice,zaista mi mnogo znacis,samim tim sto postojis u mom zivotu...Hvala ti,sekice jos jednom beskrajno za sve...:zagrljaj: I znaj da i ja tebi zelim sve naj,naj,naj,naj i da je svaka tvoja sreca toliko i moja... A ada,sekice moja najdraza,spremaj se za zurkicu... ocekujem te.... KISS najveciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :redlips2: :redlips2: :redlips2: I HVALA TI najveceeeeeeee za sve...
:dvasrca::dvasrca:
@M@RCELLO... Hvalaaaaaaaaaaaaaaa... medic je presladak... Hvalaaaaaaaa.... spremaj se,sve Vas ocekujem na zurkici... :zagrljaj:
:71::71::71:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Sretan rođendan i sve najbolje
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Evo i od mene Sretan ti rodendan PiNkLaDy
,evo mali poklonic
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Srećan rođendam Pinklady.
:120:
|
Poslednja prepravka: Toplica Milan on Čet Feb 16, 2006 1:39 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
pridruzujem se swim chestitkama......da doziwish josh najmanje 100 godina........iawion da otputujesh gdje hochesh...makar to bilo i Nigdjezemsku...hi hi......swe najbolje ti zelim u ziwotu.........
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
Srecan rodjedam koleginice i sve najbolje
Zelim ti jos puno lepuh trenutaka, srece, zdavlja, para... ma sve najbolje sto moze se nazvati dobrim
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
S obzirom da sam ti nocas i na telefonu cestitao rodjendan, mogu to i ovde da ponovim!
Srce, SRECAN TI RODJENDAN, sve najbolje ti zelim, koliko se zemlja oko sunca krece toliko ti zelim uspeha i srece, a i zdravlje, ljubavi i da si uvek nasmejana jer takva si mi najsladja!
I kao sto sam ti vec rekao, da se bar jos 100 godina ludo druzimo!
Obecala si sampanjac i tortu kad dodjem u Beograd, i drzim te za rec!
Bubim te ludaco!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|