:: |
Autor |
Poruka |
Cor72z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Feb 2005 Poruke: 18 Mesto: Bgd
|
|
Partizan je poceo ovu sezonu sa totalno drugom igrom. Slabom, bez brzih napada, bez ideja, totalno neorganizovano. Nije mi jasno kako smo pobedili i te dve tekme. Nadam se pojacanjima koji ce doneti promene u igri.
|
|
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
nadam se da ce ovih dana neko potpisati za nas,pa da malo popravimo utisak
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
mican Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 2
|
|
Ja sam se nadao Da Partizan Moze U top 16,aliveceras dokazali da je nemoguce bar jos jedno 2godin!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Poraz za kraj
Partizan - CSKA 79:92
Košarkaši Partizana porazom od CSKA sa 79:92 su završili ovogodišnje takmičenje u Evroligi.
U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba, ali je u nastavku ruska ekipa polako preuzimala inicijativu i na kraju lako došla do pobede.
Najefikasniji u redovima Partizana bili su Šuput sa 20, Bogdanović sa 17, kao i Perović i Tripković sa po 15 poena. Milojević nije igrao zbog povrede, dok je za 30 minuta na parketu Kamings postigao tri poena, ali je imao i sedam asistencija.
U ruskoj ekipi najbolji su bili Langdon sa 19, kao i Vanterpul i Papalukas sa po 14 poena.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Kengur77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
Kako je pocelo-tako se i zavrsilo.Ja jos uvek ne mogu da prezalim sto smo izgubili dobijen mec u Malagi.
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Steta za Partizan, ali nada ostaje da ce sledece godine bolje biti!
Posto je sezona zavrsena (bar za Partizan), premestam ovu temu u arhivu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|