www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stampaci
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  

Koji stampac koristite?
Canon
18%
 18%  [ 4 ]
Hp
50%
 50%  [ 11 ]
Epson
9%
 9%  [ 2 ]
Lexmark
18%
 18%  [ 4 ]
Xerox
0%
 0%  [ 0 ]
Oki
0%
 0%  [ 0 ]
Fujitsu
0%
 0%  [ 0 ]
Ibm
0%
 0%  [ 0 ]
Olivetti
0%
 0%  [ 0 ]
Neki drugi
4%
 4%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 22

Autor Poruka
igor-bp
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jun 2005
Mesto: VOJVODINA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 01, 2006 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam jednog Canona starog oko 3 godine i jednog od par meseci i mogu da kazem da su oba fantasticna. Stampaju odlicno a ketridzi su izuzetno jeftini u poredjenju sa konkurencijom.

zdravkof
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 61

Datum registracije: 08 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 09, 2006 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juce sam kupio HP Laser jet ( crno beli ) . Pre toga sam imao Canon i320 ( ink jet ) . Canon je dobro radio , mozda mu je mana mala kolicina boje u kertridzima .
Mozda bi uz sve ovo bilo moguce jedno pitanje. HP , kada sam ga raspakovao kertridz je bio upakovan u crnu pvc kesu . Po uputstvu za pustanje u rad stampaca sam uradio sve . Malo me brine to sto ona narandzasta traka koja mora da se izvuce iz kertridza kako bi oslobodila prah .... neznam dali sam je izvukao do kraja . Imao sam osecaj kao da je negde pri samom kraju mozda pukla . Zadebljanje kojim je kertridz bio zatvoren je izvuceno celom duzinom . Odmah posle tog dela kojim je kertridz bio zatvoren je i sam kraj trake ... malo cudno mi izgleda , kao da je puko i nije izvucen do kraja . Inace radi veoma dobro ... bar se tako pokazao u probi , veoma je brz.

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 09, 2006 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hp i Lexmark su po meni dve ubedljivo najbolje vrste stampaca

Love don't let me go

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam Lexmark X5130
skener+stampac

zadovoljan sam sa njima... ali steta sto kod Lexmarka ne mogu da se dopune farbe, nego uvek moram da kupujem original, pa me oderu...

nexinet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 14 Jul 2006
Mesto: Majdanpek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 03, 2006 1:28 am    Naslov poruke: štampač je strava stvar Na vrh strane Na dno strane

HP je za mene ubedljiv i najbolji proizvođač štampača,pa
mnogih drugih uređaja.
HP deskjet 845 serija najprodavanija na svetu to kažu
svetske informacije
Mislim da su i druge serije odlične i bez premca a i cena im
je pristupačna

GolmanBoki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 09 Nov 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HP 845c i odlican je

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako zelis da stampas slike preporucujem ti da gledas Epson modele.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Sale_VD
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 29 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 3:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Makro je napisao/la sledeće:
Ako zelis da stampas slike preporucujem ti da gledas Epson modele.

...i Canon Pixma seriju koja pravi odlicne slike na foto papiru cak istog kvaliteta kao i fotografska radnja!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> Stampaci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon