:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Za koga mislite da je najprecjenjeniji nogometas na svijetu? U onome vidu koliko je placen, koliko traze za njega a koliko malo daje.
Po meni je to Guti (Real Madrid).
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
milanche_81 Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323
|
|
Po meni je Dejvid Bekam, suvishe je popularan i uopshte nije toliko dobar igrach koliko ga svi hvale.
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
Ja isto mislim shto i Milanche,on je vishe maneken nego fudbaler i te pare niako ne treba da se daju za njega.
Btw chovek dobija 38 000 000 eura godishnje,a 1000 eura mesechno potroshi na gace(ne zezam se)...za one koji ne znaju,ovo sam valda napisao zato shto me nervira...
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
pfckraljpfc je napisao/la sledeće: | Ja isto mislim shto i Milanche,on je vishe maneken nego fudbaler i te pare niako ne treba da se daju za njega.
Btw chovek dobija 38 000 000 eura godishnje,a 1000 eura mesechno potroshi na gace(ne zezam se)...za one koji ne znaju,ovo sam valda napisao zato shto me nervira... | To je zato sto Viktorija ne voli da pere gace.
Nego meni su na listi precijenjenih onaj debil Del Vecchio, Pipo Inzaghi i braca Neville.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Takodje,kao sto je vec receno, Dejvid Bekam i po meni ne zasluzuje da dobije ni delic para koje dobija kao fudbaler...Jer on i fudbal su nebo i zemlja, a Real i treba da propadne zato sto je uvek trcao da kupi popularnog igraca bez obzira da li ce mu taj igrac koristiti ili ne...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
Po meni je to takodjer David Beckham.
Covjek stvarno puno dobiva..Istina da je Madrid dobio na sponzorima i prodajama od kada su ga kupili,ali imali su puno puno bolje opcije...
|
|
|
|
|
|
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
po meni je to filipo inzaghi...kao i mateja kezman
|
|
|
|
|
|
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
Upravu ste svi jesu i David Beckham i Guti
Beckham maneken a Guti ne znam ni ja sto uopste igra
|
|
|
|
|
|
theennis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 22 Mesto: Sarajevo
|
|
Beckham, Pipo Inzaghi i Drogba
|
_________________ Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u BiH, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve drugo... |
|
|
|
|
shecky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 86 Mesto: Beograd
|
|
ne mozete da pricate kako bekam nema pojma... jer covek ima najbolji centarsut i najbolje izvodi slobodne udarce na svetu... a sada je toliko placen jer je godinama gradio svoje ime i svoj imidz... a najprecenjeniji igrac je Dzonatan Vudgejt (Real)
|
|
|
|
|
|
Kengur77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
Essien-najprecenjeniji u bukvalnom smislu.
|
|
|
|
|
|
S__B Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2006 Poruke: 36
|
|
shecky je napisao/la sledeće: | ne mozete da pricate kako bekam nema pojma... jer covek ima najbolji centarsut i najbolje izvodi slobodne udarce na svetu... a sada je toliko placen jer je godinama gradio svoje ime i svoj imidz... a najprecenjeniji igrac je Dzonatan Vudgejt (Real) |
slažem se s tobom!! njegov centaršut je strašan!! možda nije bio u formi kad je prešao iz Utd-a, ali se vratio i ponovo je u formi
|
|
|
|
|
|
|