:: |
Autor |
Poruka |
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Slazem se da ce ponesto ostati. Ako od svih preporuka o kremama koje si dobila nemozes da nadjes onda trazi kemu koja ima sto vise ELASTINE... jer elastin pomaze da se koza sto brze regenerira.
Zelim ti sto brzi oporavak
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
lekne Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 159 Mesto: guildford uk
|
|
ja sam isao u zepter da se zracim laserom posto imam jako malo oziljaka jel da :)
|
_________________ It has been said that something as smal as the flutter of a butterfly`s wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.
m1sLiTe o tOmE... |
|
|
|
|
dubrava Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 100
|
|
Meni je od silnih modrica koje sam dobiojao baveci se borilackim sportom podocnjak ispod lijevog oka tamniji nego ispod desnog. Jel ima neko neku preporuku za ovo?
|
|
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
pokusaj sa zecijom masti...nek ti pomogne baka..ja se stalno grebem kod moje kod slicnih slucajeva..pomaze veruj mi
|
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
jomelop E
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
barac11 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 5
|
|
Probaj sa svedskom gorcicom to ce ti sigurno pomoci
|
_________________ xxx |
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Tema nije više aktuelna!
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
imam oziljak u stomaku koji se dosta vidi i hocu da znam dali je i vama tesko i kako se osecate?dali vam smeta o vezi drustva?partnera i ostalo;
kako u stvari o vezi toga dozivljavate?
|
|
|
|
|
|
nedag Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2004 Poruke: 95
|
|
Ne mislim da je to nesto strasno,ja nemam neke velike oziljke ali imam drugaricu koja ima oziljak isto preko celog stomaka i uopste se ne stidi toga,moze se reci i da je simpatican
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
na ovoj temi naci cete puno toga vezanog bas za vasa pitanja, te ujedno vas molim da ubuduce pegledate vec postojece teme pre nego postavite novu..ima puno toga zanimljivog sto su ljudi pre vas vec pisali
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Ljiljanovo ulje,vitamin E a mozes i sa Saljicevim melemom
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Imam ožiljak na nožnom palcu od školjke na koju sam se porezala u moru kad sam imala 9 godina
|
|
|
|
|
|
|