:: |
Autor |
Poruka |
Nebojssa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Jun 2005 Poruke: 12

|
|
ako vam je potreban host koji podrzava PHP/MySQL onda bi vam preporucio www.lycos.co.uk (daju 50MB prostora)
|
|
|
|
|
 |
the_watcher Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 10

|
|
z_trifunovic je napisao/la sledeće: | meni nije jasno kako radi onaj tk domen??? |
na tk ne mozes nista da prebacis, mozes samo da navedes tu vec postojecu adresu koja je recimo na tripod, jer .tk se lakse pamti od users.nekisajt...
-----
a mene interesuje da li se posebno placa (kad se registruje domen .com .net ili slicno) podrska za php ili se to dobije. I da li mogu da skinem gotovu skriptu za php (guest book) ?
|
_________________ {{{ kEeP iT rEaL }}} |
|
|
|
 |
baneee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 24 Mesto: pancevo

|
|
eh kako bih voleo da razumem sta pisete,jos mnogo treba da ucim o ovom netu!
|
_________________ baneeeeeeeeee |
|
|
|
 |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
zna li ko kava sajt,tipa ovog http://50megs.com ,znaci da ima vec gotove uradjene template-e ,da se ne moras peglat s kodom,da samo ubacis sadrzaj i to editujes,osmislis,ovaj sajt nije los,ali malo ima prostora za upload-a neke dvije mege-2mb,zna li neko neki sajt slican s vise prostora za uploada,s 50 mb npr?
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
radovan haki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 47

|
|
Hvala vam svima
Pomogli ste mi
A ti Banee nebrini naucices ti to brzo
|
|
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid

|
|
CJB.NET I GeoCities Su Najbolji.
|
|
|
|
|
 |
matic6889 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 8

|
|
|
|
 |
Stevan HVPlanet Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 255 Mesto: Srbija

|
|
Ja koristim www.geocities.com i stvarno je dobar (imas 15 mb a ako ti treba vise otvoris jos jedan nalog). A za prikrivanje url-a koristim www.shorturl.com i mozes da biras neki od ponudjenih nastavaka na neki tvoj username (a moze i pomenuti www.cjb.net koji je isto dobar.
Najvaznije je da na stranici nemas one glupe reklame a ponovo za to je najbolji Geocities (kada ti reklama izadje ti je samo iskljucis i ne pomera ti stranu na dole da bi stavili neki baner... iz iskustva!
|
|
|
|
|
 |
radovan haki Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 47

|
|
Pa Bane zagrij stolicu i mi smo tako poceli
|
|
|
|
|
 |
Masterix Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 16 Apr 2005 Poruke: 196 Mesto: Sombor

|
|
Nadjes na netu nekog ko ti nudi besplatan hosting i domen.probaj na [link]www.50megs.com[\link]
|
|
|
|
|
 |
aksiomoer Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 31 Mesto: Beograd

|
|
Odes kod nekoga ko prodaje prostor na netu kazes dobar dan ja ocu to i to i on ti kaze evo izvoli, daj pare, ti das pare i to je to. Najsigurnije, najbolje..
|
_________________ Samo opusteno... |
|
|
|
 |
dreams Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!

|
|
Ali sta ako neko ne zeli da ga udare po dzepu?! Imam ja bolje resenje www.pandela.com - daju ti tri paketa sva tri besplatna: 50MB, 150MB i 3GB! Bez banera i reklama
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|