:: |
Autor |
Poruka |
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Besplatan internet za studente i učenike 3. i 4. godine srednje škole, uz indeks, ličnu kartu, pasoš ili bilo koji drugi dokument koji potvrđuje Vaš identitet.
FORUM ZA JUGOISTOČNU EVROPU - Resavska 28 II sprat, Beograd
Svakog radnog dana od 14:00 do 19:00 časova.
Zadržavanje najduže 2 sata (moguće je produžiti rad ako ima slobodnih računara).
Za sada neograničen protok - gigabitna veza.
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Hmm...Primamljiva ponuda.
Jel studenti i ucenici direktno sa ovog mesta (Resavska 28 II Sprat) koriste internet ili tu samo uplaciju ili sta vec...?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Koliko sam ja razumeo, odes lepo tamo sa nekim dokumentom, sednes i surfujes 2h ili vise ako ima slobodnih racunara
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
OK, upravo to me je zanimalo.A jel znas mozda sa koliko racunara raspolazu?Uostalom, odakle ti ova informacija, ovo se ne desava cesto, pogotovo ne u Srbiji
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
I mene zanima isti odgovor.
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
He-he.Mi sa ETF-a imamo svoj RC i sasvim nam je ok.Radi 00-24, mozes da skines boga sa extra protokom, itd....
|
|
|
slobabob Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 5
|
|
lepo je to ali sta da ser radi kada je u beogradu. Ne zivi ceo narod Srije u jednom gradu tako da je to uzaludno
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Pa...super,steta sto nema vise takvih centara a ne samo jedan!
|
|
|
|
|
|
zdravkoetf Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 101 Mesto: Beograd
|
|
hercegyu je napisao/la sledeće: | He-he.Mi sa ETF-a imamo svoj RC i sasvim nam je ok.Radi 00-24, mozes da skines boga sa extra protokom, itd.... |
Pa kolega nisi bash u pravu! Protok je bio ok pre dve godine (500-1000kbps) ali su ga sada vestacki ogranicili na oko 8-40 kbps tako da downloadi od 600 i vise mb nisu tako lako izvodljivi kao sto su bili pre par godina (kada sam skidao 600mb za pola sata)
|
|
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | OK, upravo to me je zanimalo.A jel znas mozda sa koliko racunara raspolazu?Uostalom, odakle ti ova informacija, ovo se ne desava cesto, pogotovo ne u Srbiji |
za sada 9 kompjutera. u zavisnosti od interesovanja, broj kompova se moze povecati ili ce se centar ugasiti.
sve zavisi od toga da li ce se posecenost povecati u ovom mesecu.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Kolika je sada prosecna posecenost?
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
stankowsky je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | OK, upravo to me je zanimalo.A jel znas mozda sa koliko racunara raspolazu?Uostalom, odakle ti ova informacija, ovo se ne desava cesto, pogotovo ne u Srbiji |
za sada 9 kompjutera. u zavisnosti od interesovanja, broj kompova se moze povecati ili ce se centar ugasiti.
sve zavisi od toga da li ce se posecenost povecati u ovom mesecu. |
Hmmm...Pa nije lose.Za pocetak, 9 racunara je sasvim dosta.
A povodom cega je sve to?Mislim, kome se isplati da studentima i ucenicima daje besplatan internet i to sa tako jakim protokom?
Zbog cega je sve to organizovano.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|