:: |
Autor |
Poruka |
bobanlepi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 60 Mesto: Ljubljana
|
|
Ma ajd recimo, da ste u pravu nek vam bude ovaj put.. (sala)
|
_________________ uzivaj zivot dok mozes (posle kad se ozenis, sve je gotovo...sala ) |
|
|
|
|
nutzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 11
|
|
slu6am ga 24 sata
|
_________________ Bulgaristan |
|
|
|
|
divad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Avg 2005 Poruke: 28
|
|
E radio je dobar samo mi je smesno sto nekad ide neka novija narodna pesma pa zatim neka stara od 10089347 godina unazad!
|
_________________ Ja sam Robin |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
divad je napisao/la sledeće: | E radio je dobar samo mi je smesno sto nekad ide neka novija narodna pesma pa zatim neka stara od 10089347 godina unazad! |
Znas kako, mi to da bi zastitili malo nase domace radio-stanice jer kad bi non-stop pustali samo hitove..... oni bi propali
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Nigel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 61
|
|
dobar vam je radio
moj predlog je da ne stavljate sve pesme sa downloada , nego recimo samo one koje su dobro ocenjene
poz
|
|
|
|
|
|
Kejo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Avg 2005 Poruke: 7
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
stanica je stvarno do j. ali mogli biste malo vise da pustate neke stare densice
|
|
|
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Ma pustajte sta hocete najjaci ste
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
radio je vrh, a narocito subotom od 15 do 17 casova kada ide moja omiljena emisija domace dance muzike 90-ih 8)
|
|
|
|
|
|
ajdin bega Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 40 Mesto: sarajevo
|
|
dobru muziku pustate na radiu..samo nastavite tako.
|
_________________ kamaco |
|
|
|
|
foxy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 51
|
|
stvarno.. ne mogu se pozaliti na radio.. sve mi odgovara.. i sve mi se svidja!!! radio je prva liga...
|
|
|
|
|
|
micky87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 28 Mesto: Valjevo
|
|
Izbor pesama na radiu je extra, ali bi bilo potrebno malo povecati kvalitet zvuka ?? MIslim da korisnici dial up interneta retko slushaju muziku, obichno mi sa vetjom brzinom...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|