:: |
Autor |
Poruka |
nikolas_bgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Feb 2006 Poruke: 14 Mesto: bgd
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
da to je najbolje
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
sweet_stuff Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 35 Mesto: Hrastnik
|
|
kad god je prilika!
|
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
ja volim da me devojka ceska po jajima i sve ostalo da radi sa njima ,samo da me ne udara
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Obožavam to raditi i najradije bi ih stisnula i zagrizla ali ne smijem
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Moj decko to obozava. Kad lezimo negdje, i onda ga lagano ceskam dolje, pa se on potpuno opusti. A ako ga vec zelim napaliti, onda to radim malo jace i brze...dok ga ne dovedem do ludila.
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Zar vam ovo nisu malo pacenicke teme? Mislim, ok, nemate sramote, ali zar nije vama, pogotovo devojkama, bezveze da pricate takve stvari? Bas me zanima da li biste smele da pricate o tome kad biste se nasli sa nekim sa ovog sajta uzivo.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
d-moll je napisao/la sledeće: | Zar vam ovo nisu malo pacenicke teme? Mislim, ok, nemate sramote, ali zar nije vama, pogotovo devojkama, bezveze da pricate takve stvari? Bas me zanima da li biste smele da pricate o tome kad biste se nasli sa nekim sa ovog sajta uzivo. |
Svako sme da kaze svoje misljenje.
btw: Smeju da pricaju.
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Ne znam, ali nisam bas odlepio za tip, prija onako, ali nista posebno, postoje mnoooge zanimljivije stvari, kod kojih bi pre "predeo".....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
pa volim da ih ceskam.. diram..mazim...al ponajvise ljubim i lizem
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Tek sad vidila ovo pitanje ..
Meni je osobno drago češkit ih, i lagano stisnit, osjetit toplinu i tako ....a i dragi se ne buni
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
Zivojin Misic je napisao/la sledeće: | Zar vam ovo nisu malo pacenicke teme? Mislim, ok, nemate sramote, ali zar nije vama, pogotovo devojkama, bezveze da pricate takve stvari? Bas me zanima da li biste smele da pricate o tome kad biste se nasli sa nekim sa ovog sajta uzivo. |
ih bwe misicu ti kao da zivis u 18 veku , pa i ne prica se to sa
svakim ovde se ne vidimo pa mozemo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|