www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Partizan na 48. mestu najboljih klubova sveta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 02, 2004 1:06 pm    Naslov poruke: Partizan na 48. mestu najboljih klubova sveta Na vrh strane Na dno strane

Beogradski fudbalski klub Partizan nalazi se na 48. mestu najnovije rang-liste Međunarodne federacije za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS). Partizan je napravio veliki skok u odnosu na prethodni mesec, jer je napravio proboj za 31 mesto. Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se na 100. mestu, što je za 33 pozicije bolje u odnosu na prethodnu listu. Zvezda deli 100. mesto sa brazilskim Palmeirasom, koji ima isti broj bodova. Na prvom mestu liste je španska Valensija, koja je sa prvog mesta potisnula Mančester junajted.

Valensija ima 288 bodova, sedam bodova više od "crvenih đavola" iz Mančestera. Iza Mančestera je Juventus (252 boda), Real Madrid je na četvrtom mestu sa 260, Milan ima 253 boda, na šestom mestu je argentinski klub Boka Juniors sa bodom manje, londonski Arsenal ima 251, osmo mesto dele brazilski Sao Paolo i Santos sa 240 bodova, a na 10. mestu je londonski Čelsi sa 238 bodova. Partizan, koji je prošlog meseca bio na 79. mestu, sada je na 48. sa 149 bodova.

rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 02, 2004 1:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako ti nije teško daj vidi kako stoje moji bili tići , ono znaš na koje mislim

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 02, 2004 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I jedno pitanje ajde iskreno ako mi može tko odgovorit

Kojih navijača ima više u Beogradu onako kako se priča - od zvezde ili partizana--

Evo ja sam za Hajduka i cjeli život sam za njega a žovim tu u Zagrebu i stalno sam na gostujućem terenu-- teško je to

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 02, 2004 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I što mislite za ovu ligu da igramo mi i vi zajedno??
tko zna možda . premda ne znam tko bi išao na gostovanja- veliki je to rizik

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 02, 2004 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam veceras pocela da slusam prenos partizan-viljareal i cim su nam dali gol za*ebala sam da slusam ostatak prenosa New Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Partizan na 48. mestu najboljih klubova sveta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon