:: |
Da le treba zameniti sakotu? |
da |
|
50% |
[ 1 ] |
ne |
|
50% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 2 |
|
Autor |
Poruka |
ribaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 18 Mesto: Basel
|
|
sta mislite dali ce ovo ici na bolje i na gore i sta mislite o ovoj odluci naseg saveza???
|
_________________ ZIVI BILI PA VIDELI |
|
|
|
|
totti1986 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 40
|
|
Ja mislim da nije problem u selektoru problem je sto medju igracima nema vise one motivacije i inata koji smo posedovali posle sankcija kad smo hteli da dokazemo celom svetu da smo najbolji
|
|
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Ovo sam vec napisao na drugoj temi. Ne znam koliko je dobra ideja da ekipu vodi covek koji je bio deo strucnog staba na prethodnom neuspehu. Bio je sastavni deo ekipe koja je dovela do najveceg blama u istoriji nase kosarke. Pozitivna stvar je sto je u dobrim odnosima sa Stojakovicem, kog je trenirao u Grckoj.
Ono sto meni nije jasno je cinjenaica da niko i ne spominje Vlada Djurovica, jednog od najboljih i najtrofejnijih trenera koje smo ikada imali. Covek ima i znanje i autoritet, i cini mi se da bi veoma uspesno mogao da vodi plave. Da li neko u savezu ima nesto protiv njega? Nije se bas u prijateljskim odnosima rastao sa Covicem kada je otisao iz FMP-a (tada Reflex-a).
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Pa ni ja nisam bas neki optimista u vezi ovog novog selektora.Ne znam uopste kako ovaj covek radi u Zvezdi, ali mislim da cemo sa njim da prodjemo kao sa Vujosevicem na SP u Svedskoj.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
neka mu je sa srecom - trebace mu
sistem je totalno u raspadu i bice jako tesko stvoriti bolju atmosferu koja nam je jako potrebna. Igraca imamo dovoljno ali tima nemamo jos od 2002
|
|
|
|
|
|
Vlado kosarkas 3 point shooter
|
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 1630 Mesto: Podgorica
|
|
Mislim da tesko da ce stimati ista,jer Sakota nece imati neki autoritet nad njima,tako da ako igraci sami ne odluce da oce da se bore, i da se slazu,i da igraju kao tim,ako to urade pokazace ono sto mi svi znamo,odrzace svima lekciju!samo igraci su tvorci onoga sto ce biti!
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
pa ne znam baš da li će ići na bolje.... nešto se sve plašim da ćemo sad biti još gori nego prošli put. Šakota možda jeste dobar trener ali kao što reče @Vlado kosarkas, nije neki autoritet igračima, što je nama preko potrebno. Mada, videćemo šta će biti, možda bude i bolje, to niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.
|
|
|
stefanbar111 Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 711 Mesto: Somwhere in space....
|
|
Hej još nije sigurno da će šakota biti trener ali je vrlo izvjesno mislim da ima jako težak zadatak i vjerujem da bi mogao da sakupi mladu ekipu koja bi imala motiv i želju za pobjedom a ne ove mrcine što su se onako ponizili na EP
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Šakota prihvatio ponudu!
Trener KK Crvena zvezda Dragan Šakota prihvatio je ponudu čelnika Košarkaškog saveza SCG i predlog Stručnog saveta da postane novi selektor.
Šakota se u sredu sastao sa vodećim ljudima našeg saveza i održao obećanje da će brzo odgovoriti na ponudu saopštenu dan ranije.
Očekuje se da će predsednik KSSCG Goran Knežević do kraja nedelje i zvanično razgovarati sa vodećim ljudima KK Crvena zvezda, kako bi i od njih dobio saglasnost.
Očekuje se da će Upravni odbor KSSCG zasedati najkasnije u ponedeljak ili utorak, kada bi naš najbolji tim konačno trebalo da dobije selektora posle dvomesečne potrage.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
predoliki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 7
|
|
Mislim da je Sakota odlican izbor ali pitanje je da li ce imati podrsku saveza i da li ce uspeti da bude autoritet kosarkasima.(kao Pesic-banana slucaj) Pitanje je da li ce uspeti da smiri strasti na relaciji Jaric--Rakocevic? Pozitivno je to sto se skoro sigurno u tim vraca Stojakovic.
Po meni svakako je bolji izbor od Moke!
|
|
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
Mislim da on isto nece nista moci da uradi..
Mislim da je samo Pesic mogao da nas izvuce...
|
|
|
|
|
|
Nowiman Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 6 Mesto: Kent,Ohio
|
|
nadamo se bolje!!! kolko vidim u zvezdi je nesto uradio ... ima mnogo dobrih igraca kod nas i ne vidim zasto ne bi uspeo da poboljsa nasu igru.
|
_________________ Milos |
|
|
|
|
|