:: |
Autor |
Poruka |
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Pa par puta posle raskida,iako sam ja ostavljala,patila sam za bivsim,i tako usla u novu vezu i prebolela,uvek mi je uspevalo.Dakle ja verujem u to:"Klin se klinom izbija".
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ellectra je napisao/la sledeće: | Veliki problem sa prelaznom vezom jeste upravo to-sto je prelazna za vas, ali ne mora to biti i za osobu sa kojom ste u vezi. Najcesce se desi da vi dobijete ono sto ste hteli, neobaveznu,bez-emotivnu zabavu sa likom koji vam je dovoljno simpatican da popuni prazno vreme, ali da taj lik celu pricu shvati ozbiljnije i zavrsi veoma povredjen kada vi odlucite da je "proslo prelazno vreme" i da je dosao trenutak da nastavite dalje. Jedini nacin koji ja vidim da se takva veza zavrsi bez uzajamnog povredjivanja jeste potpuna iskrenost, ma koliko surova bila, jer ona jedina moze da zastiti obe strane. |
Pazi,cesto se desi da jedna strana udje svesno u tkz. prelaznu vezu (u fazonu-lepo mi je sa njim,pa nek traje dok traje tj. bez nekih ozbiljnih namera) i zaljubi se. Makar se meni to desavalo.Ipak nismo ni mi masine
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
bonita Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jun 2005 Poruke: 56
|
|
a dobra je to ideja al meni ti nikad nije uspjelo...
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
[quote="neobicna"]Pa, ja sam za, ali jedino ako se toj drugoj osobi napomene kakva je situacija - da ce verovatno posluziti za utehu nakon neke veze, pa ako on/ona prihvate - sami su trazili...[/quote]
a zasto mu uopste reci?
|
|
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
kako cesto u zivotu postoje neki prelazni periodi
potrebna je mozda i prelazna veza
ali ukoliko se zaista shvati kao prelazna.
Nije uvijek: jesam ili nisam ( za razliku od onog trudna sam ili nisam trudna)
nekada neznam jesam li ili nisam
a za to je mozda potreban most
|
|
|
|
|
|
Kavlaki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 71 Mesto: larnaca.....
|
|
Nisam taj tip za prolazne veze,sad cu ovog a sutra cu onog,jer ja uvek ulazim u vezu sa nekim dubljim razlogom i osecanjima..
|
|
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
Mislim da ako si mnogo povredjena, ako si se bas jako opekla da treba ti neko vrijeme da prebolis i zaboravis mnogo toga prije nego sto udjes u novoj vezi...jeste da bi ti mozda malo pomoglo sto imas nekog pored sebe ko bi te mazio i pazio ali ako ti nisi emotivno presma za to onda ces samo povrijediti tu osobu, on ce misliti da nesto nije uredu s njim a ustvari ti jos uvez zalis sa svojim bivsim i nisi spremna da otvoris srce novom partneru
|
|
|
|
|
|
ismihanaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 200 Mesto: sydney - zenica
|
|
treba odmah preci na drugu zrtvu a drugo je to kad se to nemoze
|
|
|
|
|
|
Sexy_Amy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 138 Mesto: Wien-Sarajevo
|
|
pa mislim da je to najbolji lijek da se zaboravi prijasnji partner. ako mi je tesko. a ako nije.... onda uzivam u samackom zivotu sa svojim zenskim...
|
|
|
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
Totalna glupost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Moras se prvo odmoriti da nebi u novu vezu unjela slomljene ostatke stare veze!!!!
Tako nikad nes na zelenu granu!
Najbolje bistre glave u novu vezu
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
ne!!!jer u tom slucaju svakako jedna strana bude povredjena hteli to mi ili ne....cak i ako se nesto vise izrodi iz same te veze smatram da bi ta osoba mogla kad tad da sazna pravu nasu nameru sa pocetka i da tada povredjena ode bas kad se u nama mozda rode osecanja prema njoj....e sad ako se odlucimo na varijantu iskrenosti sumnjam da bi neko kome je imalo stalo do sebe il da nas hteo da se upusti u tako nesto...ko zna... sto se mene licno tice ne nikad...
|
|
|
ljubavnica111 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 323 Mesto: corinthia
|
|
Sexy_Amy je napisao/la sledeće: | pa mislim da je to najbolji lijek da se zaboravi prijasnji partner. ako mi je tesko. a ako nije.... onda uzivam u samackom zivotu sa svojim zenskim... |
ija mislim tako
|
|
|
|
|
|
|