:: |
Autor |
Poruka |
dusanzikic Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 290 Mesto: БГД
|
|
Лига шампиона у малом фудбалу, учествују:
Марбо (Београд)
Динамо(Русија, вицешампион Европе)
Екшн 21(Белгија, шампион Европе)
Шахтјор(Украјина)
Распоред:
недеља
Mарбо – Динамо, 20 часова
Екшн 21 – Шахтјор, 22 часа
понедељак
Mарбо – Шахтјор 20.15
Динамо – Екшн 21 21.45
среда
Шахтјор – Динамо, 20 часова
Екшн 21 – Mарбо, 22 часа
Цена улазнице за 1 дан је 150дин.
|
_________________ Звезда, Србија, никад југославија!!!
Пишимо ЋИРИЛИЦОМ!!! |
|
|
|
|
dusanzikic Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 290 Mesto: БГД
|
|
Први дан је протекао у знаку изненађења у обе утакмице. У првој је Марбо одиграо 4:4 са вицешампионом Европе Динамом, док су у другој играчи Шахтјора победили актуелне шампионе Европе Екшн 21 са убедљивих 4:1. Атмосфера у пуној хали Пионир је била одлична. Екипе су изједначеније него што се пре почетка турнира мислило, што ће нам донети још узбудљивије мечеве.
|
_________________ Звезда, Србија, никад југославија!!!
Пишимо ЋИРИЛИЦОМ!!! |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Veliki bod za Marbo na startu
Beogradski Marbo i moskovski Dinamo odigrali su u nedelju u "Pioniru" nerešeno 4:4 u prvoj utakmici grupe 'B' Futsal kupa u malom fudbalu.
Prvo poluvreme utakmice odigrane pred skoro punim tribinama "Pionira" završeno je vođstvom domaće ekipe 4:3.
"Moji igrači su ispunili ne 100, nego 150 odsto onoga što smo se dogovorili," izjavio je trener Marba Dejan Knežević, "Ova divna publika nam je dela dodatni podsticaj. Prezadovoljan sam i nadam se da ćemo sutra pobediti Šahtjor."
Mnogo manje zadovoljan bio je trener gostiju Viktor Papajev.
"Imali smo malo informacija o protivniku, ali to nije opravdanje. Zadovoljstvo posle ovog meča sigurno ne pripada nama, već domaćinu," izjavio je strateg Dinama.
Svi fudbaleri domaće ekipe su pružili sjajnu partiju, ali je meč sa Moskovljanima ipak obeležio fantastični golman Predrag Brzaković.
"Mislim da smo svi, od igrača do stručnog štaba, pružili maksimum. I sam ulazak u Ligu šampiona za nas je bio veliki uspeh, a učinićemo sve da večerašnju igru ponovimo i protiv Ukrajinaca i Belgijanaca," najavio je čuvare mreže Marba.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
Hehehe,mnogo mi se svideo ovaj sport gledao sam na tv protiv rusko-brazilske ekipe,i bilo je veoma zanimljivo pogotovo pored onog ludog komentarora,chovek je legenda
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Poraz Marba, Šahtjor u polufinalu
zvanični sajt
Ekipa ukrajinskog šampiona Šahtjora ponovila je još jednu odličnu partiju u prepunom beogradskom „Pioniru“ i pobedom (4:1) nad prvakom SCG Marbom praktično obezbedila plasman u polufinale UEFA Futsal Kupa.
Baš kao i u nedelju protiv aktuelnog šampiona Evrope Šahtjor je i meč protiv Beograđana odigrao vrlo strpljivo, čekajući grešku protivnika. U poslednjim sekundama prvog poluvremena Mirošnjik je doveo goste u vođstvo, a Beograđani su izjednačili u 28. minutu, kada je Šošo realizovao kazneni udarac.
Posle izjednačenja 5.500 gledalaca je na nogama pratilo pokušaje igrača Marba da dođu do pobede, ali je Zadorožnij u 37. minutu postigao gol, a u finišu, kada je Marbo uvođenjem „letećeg golmana“ krenuo na sve ili ništa, gosti postižu još dva pogotka.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
propast Seven of Nine
|
Datum registracije: 27 Avg 2005 Poruke: 7004 Mesto: Beograd
|
|
nisam ni znala da i u malom fudbalu postoji liga šampiona
za kaznu sam sve utakmice koje je igrao Marbo odgledala
nije loše
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|