:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Dragi Dule, najsrecniji srecan rodjendan ti zelim! Samo srece, ljubavi, zdravlja, paaaaraaaa (pa ce valjda, da se nadje nesto i za P L A T E ). Poklon od mene ces da dobijes kad se vidimo ( opet utekoh zimus).
Ne smem ni da pitam, da li si ovo vec poceo da lazes za godine, ili da ocekujemo da punis 38 i narednih 5 godina!?
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Hm, Care, koliko ono godina? 16?
Slažem se sa svim ovim čestitkama gore
uz jednu malu napomenu:
nemoj se nikad promjeniti
ostani ovako lud (u pozitivi of course),
veseo,
pametan,
zgodan!!!!!!
I naravno da sto prije nasa placa sjedna na ziro racun.
by Jugo:
Ej du Arschgeige, srecan ti rodjendan, sve najbolje, puno srece, zdravlja, ljubavi, sto manje posla i ucenja i sto vise sexa sa zenom i naravno da budes malo vredniji na sajtu nego do sad! Znam da sve malo sporije ide posle 30. ali ti si turbo-Dule!
Idu zime, idu leta, evo tebi 30. jel tako?!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
pa Dule nas dragi..slicica i zelja imas vise nego dovoljno, te neka ti ovaj moj post pokaze koliko vredis ,bar meni, kao covek i kao rpijatelj, i kao sef, pre svega! Zelim ti se zahvaliti za sve ovo sto si mi pruzio, govorim o sebi..za ovo vreme radost i smeha, uzivanja i ponekih prepirki i dzaranja(ne sa tobom naravno)..zelim ti se zahvaliti sto si uvek tu kada zatreba cvrsta ruka i jak karakter..zelim ti se zahvaliti sto si svo ovo vreme koliko te znam, makar i ovako, povrsno jedan od najboljih ljudi ovde na forumu, i jedino sto ti mogu pozeleti je da ostanes ono sto jesi!Da pozelim i tebi i tvojoj porodici jos puno puno godina zajednickog zivota..i sta drugo..da iznad svega ne dozvolis sebi da ikada budes drugaciji od ovog kakav si sada!Srecan ti rodjendan... HVala sto si tu..i hvala sto si i nama omogucio da budemo ovde..eto..toliko
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Šefe koji ti je vrag.Srećan rođendan.
Da si ti nama živ i zdrav pre svega a ostalo ćemo da kupimo.
Evo me kod tebe na rođendanu.Di je ta torta.
|
Poslednja prepravka: Toplica Milan on Pon Jan 30, 2006 5:46 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Srecan rodjendan Care sve najbolje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Srecan rodjendan gazda
Ja sam ti vec cestitala...ali nije na odmet jos koji put
Budi mi zdrav i veseo i neka ti se ispune sve zelje
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Srecan rodjendan Care, sve najlepse puno zdravlja, srece, para, ljubavi...
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Srecan rodjendan i sve najbolje :new-bday: :zdravica:
|
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
Srecan rodjendan care i sve najbolje
evo poklonce ali nemoj da preteras
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|